Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit lehet csinálni a babahajai...

Mit lehet csinálni a babahajaimmal?

Figyelt kérdés
Ha összefogom a hajam olyan csúnya, a baba hajaim össze vissza állnak.. úgy nézek ki mint egy szénakazal. mit lehet vele csinálni?:/ hajlakk nem igazán vált be.. mindig elenged.

2013. máj. 1. 15:11
 1/4 lily_aldrin válasza:

Nekem is így van a mai napig. Először engem is halálosan idegesített, de mára már megszoktam és nem érdekel. Meg nem olyan nagy baj ez szerintem, úgyértem neked igen mert most idegesít és zavar így minden figyelmed ide irányul, de más nem hiszem , hogy egyből ezzel foglalkozna. :)

Ha gondolod próbáld ki, én régen egy pici hajhabbal lapítottam a fejemhez nekem jovolt,de nem mindig mert ha elaludtam,akkor az sem hasznalt. De hajwax hajhab hajlakk variációkkal probálkozz. :)

2013. máj. 1. 15:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz vele. Engem is rohadtul zavart, semmivel nem tudtam lelapítani. Ha copfban volt mindig hajpántot kellett tennem, mert a lakk nem tartotta meg. A wax és hajhab sem segített, így végül egyszerűen nem foglalkoztam vele. De például rengeteg hírességnek is van babahaja, ami látszik is, mégsem lesz belőle botrány.

Pl.:

[link]

Hord leengedve. Úgy talán kevésbé látszik. :)

2013. máj. 1. 16:01
 3/4 anonim válasza:
Nekem is rengeteg bébi hajam van. Gyerekkoromban kezdődött és sosem maradt abba. Ez tök normális. Sőt, arra utal, hogy egészséges vagy! Magam részéről inkább azokat sajnálom akiknek incs, vagy hullik a hajuk stb. Amúgy én se szoktam vele foglakozni, de ha elmegyek valahová, ahol mindenképp elegánsan akarok megjeleni, akkor minidg használok hajsütő vasat. Pont tegnap rendeltem meg a MediaMarkt webshopjáról. Szerintem a remmngton a legjobb. Eddig nagyon széles feje volt annak amit használtam, most egy keskenyebbet válaszottam. Azzal már szépen óvatosan meg lehet fogni még ezeket a rövid tincseket is és szinte beleolvad a többibe. Persze kell egy kis gyakorlás. A fodrászomtól pedig mindig veszek ilyen olajat, ami védi a hajszálaimat. Semmiképp ne használd nélküle! Az nagyon jó, azóta nekem sokkal kevésbé törik a hajam.
2013. máj. 2. 12:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Kiengedve hordom a legtöbbet, úgy annyira nem gáz.. de ha összefogom....:D megpróbálok nem foglalkozni vele.:)
2013. máj. 7. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!