Sikerült valakinek fekete hajból közép barnát csinálni? Ha igen, hogyan?
Figyelt kérdés
Festett fekete hajam van, az eredeti barna, ezt szeretném visszaállítani, vagy legalábbis hasonló színt elérni.Leszivatni nem szeretném, mert a fekete miatt már így is teljesen megroncsolódott, mit ajánlatok?2013. ápr. 30. 16:20
1/4 anonim válasza:
én folyamatosan festettem egy ideig sötétbarnával, a töveit, aztán eggyel világosabb barnával, a csokibarnáig. Kb. 2 és fél évbe telt, míg kibarnult, bár a hajam inkább sötétebb barna, de rendesen látszik a barna. Érted... :D
2/4 anonim válasza:
Pedig szerintem hiába fested, csak fodrásszal tudod kiszívatni a színt. Én is jártam már így, nem csak a feketével, de a sötét barnával is, pedig az eredeti hajszínem világos barna.
3/4 anonim válasza:
Én megpróbálnám a c-vitaminos világosítást. Én is ki szerettem volna próbálni, de eredeti hajon sajnos nem működik, így saját tapasztalataim nincsenek, de van sok beszámoló a neten.
pl.: [link]
4/4 anonim válasza:
A c-vitaminos beválik, fekete hajra az egyik legjobb módszer ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!