Mit lehet kezdeni a szem alatti karikákkal? (képpel)
Figyelt kérdés
Mindig is ilyen volt és zavar nagyon....
úgy nézek ki miatta mint valami megfáradt, szomorú öregember
2013. máj. 1. 14:42
1/7 anonim válasza:
Használj folyékony korrektort. Pl Essence stay all day
2/7 A kérdező kommentje:
de fiu vagyok :D
2013. máj. 1. 15:31
3/7 anonim válasza:
Ha fiú vagy, ha nem, csak kozmetikumot tudsz használni rá. Nekem még sötétebb karikáim vannak és én lány vagyok. Én egy ideig szaroztam krémekkel, de már nem érdekel. Szerintem fogadd el. Ha nem tudod, akkor marad a korrektor/alapozó.
4/7 anonim válasza:
Fiú miért ne használhatna korrektort?
5/7 A kérdező kommentje:
igazából itt arról van szó, hogy tényleg úgy nézek ki tőle, mint valami életunt, szomorú öreg.. pedig nem így érzek.
ha lenne valamiféle krém ami jól eltakarja, és nem feltűnő akkor még használnám is..
2013. máj. 1. 17:23
6/7 anonim válasza:
nekem is ilyen volt de mióta barnultam nem annyira feltűnő :)
Nekem az is rájátszik hogy hulla színem van szóval elég durván nézzek ki télen :D
7/7 anonim válasza:
BB krém vagy színezett szemkörnyék ápoló is jó rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!