Rágtam a körmöm. Most meg akarom növeszteni és nem valami gyorsan nő. Gondolom ez a rágás miatt van. Nem? Mivel nőhetne gyorsabban?
Figyelt kérdés
Ja és vannak ilyen kis fehér foltocskák benne, elvileg ez azt jelenti h vitamin hiányos vagyok. Mivel nem lehetnék az???2009. szept. 27. 21:10
11/14 anonim válasza:
huu én is ezzel szenvedek már anniyt lakkoztam a körmöm h ne rágjam...meg ha jol tudom az egy tévhit h a körömlakk árt akörnek mert nem kaplevegőt stb...pont h erősiti...én at ajánlom h sokszor lakkozd a körmöd mert ha megerősül akkor nemfog se letörni....és gyorsabban is nő
szivesen
12/14 anonim válasza:
nekem is vékony a körmöm...vagyis hát az volt..asztán a körömvágás helyett inkább elkezdtem reszelni egy hagyományos körömreszelővel..és hát segített..valamivel erősebb lett a körmöm..de a arágásról szerintem tegyél le mert baromira elvéknyítja a körmöket..
13/14 anonim válasza:
elősször egyél sok gyümölcsöt töldséget,hogy vitamin hiányaid ne legyenek úgy ne rágd a körmöd hogy kb. egy réteg átlátszó lakkal átkened mindegyiket hiddel nagyon rossz íze van én így szoktam le hát vagy 5 éve de ez nagyon hasznos a fehér foltok a vitamin hiányt jelzik úgyhogy vitamint is szedjél de inkább ne gyógyszer formájában hanem inkább gyümölcs és zöldség formájában.
14/14 zsan12 válasza:
nekem régen azt írták hopgy le kell ragasztani a körmödet és nem fogod rágni vagy vegyél rágót és azt rágd ne a körmöd vagy rágcsálj valamit a fehér foltok azt jelentik hogy vas és vitaminhiányos vagy erre vannak több féle vitaminok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!