Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Rágtam a körmöm. Most meg...

Rágtam a körmöm. Most meg akarom növeszteni és nem valami gyorsan nő. Gondolom ez a rágás miatt van. Nem? Mivel nőhetne gyorsabban?

Figyelt kérdés
Ja és vannak ilyen kis fehér foltocskák benne, elvileg ez azt jelenti h vitamin hiányos vagyok. Mivel nem lehetnék az???
2009. szept. 27. 21:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
67%
HÚÚ! ÉN IS RÁGOM...ILLETVE MÁR 2 NAPJA NEM:)) Egyszer már meg bírtam növeszteni de olyan vékony a körmöm hogy folyton berepedezik...remélem most tovább bírom:)) Ja! A fehér folt idővel nekem le is nőtt.
2009. szept. 27. 21:16
 2/14 anonim ***** válasza:
Szedjél Szépség Kapszulát, akkor a hajad+ a körmöd gyorsabban fog nőni (vagyis hát elvileg) Ha azt akarod, hogy eltűnjenek akkor több A és több B vitamint kell enned! Ilyenek vannak a tojássárgájában, vajban stb.
2009. szept. 27. 21:16
 3/14 anonim ***** válasza:
én épp hogy megnövesztettem,láttam milyen gyenge és egyből csináltattam épitett zselés mükörmöt!de a tanfolyamom miatt lekellett szedetnem és msot újra rágom:(
2009. szept. 27. 21:22
 4/14 anonim ***** válasza:
mosogass sokat, ha sokat éri víz, hamarabb nő :) fehér foltok ellen szedj vitamint :)
2009. szept. 27. 21:42
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
A zselés köröm meg tönkreteszi teljesen a körmödet, nehogy csináltass!!!!!!!!
2009. szept. 27. 22:01
 6/14 anonim ***** válasza:
Igen tönkreteszi, ha béna a műkörmös, nekem világ életemben gyenge volt a körmöm és a műköröm semmivel sem tett neki rosszabbat. próbáld ki a kalciumos átlátszó lakkok valamelyikét az jó lesz neki :) most én is evvel kenem, eddig még nem törött be hála égnek
2009. szept. 27. 22:48
 7/14 A kérdező kommentje:
Óóó nagyon köszönöm :)
2009. szept. 28. 06:51
 8/14 anonim válasza:
Szedj sörélesztő tablettát nem vészes az ára és egy kúra is hatásos, nemcsak a körmök erősödnek meg tőle hanem a hajnak és a bőrnek is jót tesz! Kipróbáltam nekem bevállt!
2009. szept. 28. 14:37
 9/14 A kérdező kommentje:
és az milyen? hol lehet kapni?
2009. szept. 30. 19:20
 10/14 anonim válasza:
Én a Rossman-ban vettem 150 szemes kiszerelésben kb 900 Ft volt. Készülj fel rá mert iszonyatosan büdös, nem kellemes a bevétele, de pont olyan mint a Revalid kapszula és hatása is ugyanaz csak jóval olcsóbb.
2009. okt. 9. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!