Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőkítés otthon házilag?

Szőkítés otthon házilag?

Figyelt kérdés

A kérdés előtt leszögezném hogy fiú vagyok :D

Veszek szőkítőport meg 9%-os hidrogénperoxidot, ezt valamilyen mértékben összekeverem, aztán csak felkenem mintha sampon lenne?

Hagyom 15 percig és lemosom?

Úgy olvastam hogy állítólag minél tovább hagyom, annál világosabb szőke lesz.

2013. ápr. 30. 19:09
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább csináltasd meg fodrásszal:s:)
2013. ápr. 30. 19:26
 2/10 anonim ***** válasza:
azért vigyázz ezzel, mert ha sötét a hajad, akkor vöröses sárgás lesz a szőke ha világosabb akkor is lehet sárgás beütése. utána kell hamvas festékkel rámenni.
2013. ápr. 30. 19:35
 3/10 A kérdező kommentje:

a sárga színt értem, de hogy vörös.

Szőkésbarna hajam van, ebből nem értem hogy jön ki vörös.

2013. ápr. 30. 19:56
 4/10 A kérdező kommentje:

ez a sárga (gugliban kerestem) [link]

Szerintem még jó is.

2013. ápr. 30. 20:00
 5/10 anonim ***** válasza:
ha pl sötétbarna vagy fekete hajad lenne(én ezt szívtam le) akkor azt vörösre szívja le először. de nem hinném hogy nálad ez gond lesz, de vegyél hamvas festéket is a szőkítőpor mellé.
2013. ápr. 30. 20:01
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha szőkés barna a hajad, akkor inkább világos hamvas szőke festéket vegyél és ne szőkítőt.

Vegyél Kallos KJMN-t [link]

[link]

A 9.1-est vagy a 10.1-est ajánlanám figyelmedbe.

Én a 9.1-sel és 6%-os oxival festem a hajam, nekem pont jó, nem sötét és nem túl világos, ha inkább platinásabb szeretnél lenni próbáld a 9.1-est 9%-es oxival, vagy a 10.1-est szintén 9-sel.

Vegyél hozzá egy ecsetet és eldobható gumi kesztyűt, az ecset segítségével kend fel tincsről tincsre a festéket és 20-30 perc elteltével mosd le, először tiszta vízzel, majd samponnal. 30 percnél tovább ne hagyd rajta, nem az időtől, az oxitól lesz világosabb, ha fehér hajat szeretnél válaszd a 12%-os oxit hozzá.

Egy tubus kallos kjmn 600 forint + kallos oxi 100-150 forint. 50ml festékhez 75 ml oxit kell adni, de ha rövid a hajad bőven elég a 25 ml festék is.

Sok sikert.

2013. ápr. 30. 20:46
 7/10 A kérdező kommentje:
mivel fiú vagyok ezért elég rövid. kb 20-30mm.
2013. ápr. 30. 23:09
 8/10 A kérdező kommentje:
egyébként hamvas szökén gondolkoztam én is, csak azt hittem az simán szőkítés, de akkor jó lesz így köszi!
2013. ápr. 30. 23:10
 9/10 anonim ***** válasza:
régi kérdés, de hadd kérdezzem meg: sikerült?
2014. okt. 18. 23:46
 10/10 anonim válasza:
Én nem akarok bele szólni meg minden ne vedd magadra csak kiváncsi vagyok! Fiuként h ötlött ki a fejedben h kiszőkíted a hajad? :DDD am sikerült? :DDD
2015. márc. 3. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!