Szőkítés otthon házilag?
A kérdés előtt leszögezném hogy fiú vagyok :D
Veszek szőkítőport meg 9%-os hidrogénperoxidot, ezt valamilyen mértékben összekeverem, aztán csak felkenem mintha sampon lenne?
Hagyom 15 percig és lemosom?
Úgy olvastam hogy állítólag minél tovább hagyom, annál világosabb szőke lesz.
a sárga színt értem, de hogy vörös.
Szőkésbarna hajam van, ebből nem értem hogy jön ki vörös.
Ha szőkés barna a hajad, akkor inkább világos hamvas szőke festéket vegyél és ne szőkítőt.
Vegyél Kallos KJMN-t [link]
A 9.1-est vagy a 10.1-est ajánlanám figyelmedbe.
Én a 9.1-sel és 6%-os oxival festem a hajam, nekem pont jó, nem sötét és nem túl világos, ha inkább platinásabb szeretnél lenni próbáld a 9.1-est 9%-es oxival, vagy a 10.1-est szintén 9-sel.
Vegyél hozzá egy ecsetet és eldobható gumi kesztyűt, az ecset segítségével kend fel tincsről tincsre a festéket és 20-30 perc elteltével mosd le, először tiszta vízzel, majd samponnal. 30 percnél tovább ne hagyd rajta, nem az időtől, az oxitól lesz világosabb, ha fehér hajat szeretnél válaszd a 12%-os oxit hozzá.
Egy tubus kallos kjmn 600 forint + kallos oxi 100-150 forint. 50ml festékhez 75 ml oxit kell adni, de ha rövid a hajad bőven elég a 25 ml festék is.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!