Vágta már valakinek fodrász gyakornok a haját? Vélemény?
Szia, én fodrász tanuló vagyok, és hozzánk sokszor jönnek be vendégek. Mindent ingyen csinálunk, vágást, festést is, a festék is ingyen van, de nálunk nem divat h hagynak borra valót. Ha meg vagy elégedve azzal amit kaptál akkor hagyhatsz 2-300 ft-ot, vagy 500at, amennyi neked belefér, de az is nagy ajándék, hogy ha megigéred a tanulónak, hogy legközelebb is vissza jösz hozzá, hiszen mi annak örülünk, hogy ha minnél több emberen tudjuk gyakorolni a vágást.
Az hogy milyenek a tanulók, tényleg attól függ, hogy kihez kerülsz. Mivel kezdők vagyunk nem merünk még annyit vágni, nálam pl pont ez a baj h nem merek elsőre sokat vágni a hajból, neh aztán mégse tetszen a vendégnek. Ha bent van a tanár és azért látod h nézi a tanulót akkor nem hiszem h nagyon eltudja rontani. A melirozással kell vigyázni, nálunk volt olyan, hogy nem úgy sikerült ahogy akartuk volna, mert a tanár ba...ott nézni , hogy hogy csináljuk :/
Nekem is vágták már, iskolában. Pozitív tapasztalatom van.
Volt olyan, hogy nagyon kezdő vágta, tanárral együtt, mármint beosztották, hogy a tanár a jobb oldalt, a diák szimmetrikusan a balt. Nagyon jó lett a végén, nagyon pontosan, szépen lassan csinálták. :)
Meg volt olyan is , hogy önbizalomhiányos srácnak mondtam, hogy nyírjon meg. (egyébként nagyon ügyes volt, csak enm hitt magában, nem is próbált modelleket találni, stb.)
Szegény alig mert belevágni. Derékig érő hajam volt, mondtam neki, nyugodtan vágjon valamit, amit szeretne. Nagyon nagyon jól sikerült, mondjuk úgy remegett szegény az elején. :) de az biztos, hogy hihetetlenül koncentrált.
Én pénzt eddig nem adtam, de azért mert ismerem őket, többször jártam ott, ha a suli közelében vagyok, mindig megkérnek, hogy menjek be, hagy vasalják ki, vagy igazítsanak, vagy tűzzenek, vagy bármit. :) Persze néha szoktam vinni, mondjuk egy-két tábla csokit és azt megesszük közösen, vagy valami ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!