Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajfesték allergiám van! Mit...

Hajfesték allergiám van! Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Fekete a hajam már régóta,viszont egy ideje szenvedek minden hajfestés után,mert gennyes lesz a fejbőröm. Már csak színezővel bekenem és mosom is le,de attól is ugyanúgy begyullad a fejbőröm. Hosszú hajam van,levágatni nem szeretném. Tudtok ajánlani valamit?
2009. szept. 27. 12:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Még egyszer és utoljára festesd be: a saját, eredeti hajszínedre, majd hagyd lenőni (így akkor nem zavar, hogy a lenövés más színű, de szerintem nem kéne mégegyszer festeni, csak hagyni lenőni) És soha többé ne fesd be!

Ha mégis annyira festeni akarod, fesd hennával, miután lenőtt a hajad vagy már nem festetted legalább 3 hónapja(ez fontos, mert a henna festékanyagai reakcióba lépnek a mesterséges festékekkel és szép zöld haj lesz az eredmény, ha túl hamar fested egymásra a kettőt)

Persze csak ha tetszik a vöröses hajszín, ugyanis a henna csak vörösre fest. Viszont mivel gyógynövény és teljesen természetes, nagyon jót tesz a fejbőrnek és a hajnak. Ha érdekel akkor majd leírom, hogy hogyan kell használni, de vannak a neten is receptek hozzá.

22/L

2009. szept. 27. 12:59
 2/5 anonim ***** válasza:
békülj meg a saját hajszíneddel és ne fesd :P
2009. szept. 27. 14:19
 3/5 A kérdező kommentje:

Mint írtam,hosszú a hajam,feketére van festve,az eredeti hajam pedig világosabb barna... Hogy néznék úgy ki,amíg lenő? Amúgy is lassan nő a hajam... :(

És sajnos nem divatból festem,hanem mert már rengeteg az ősz hajszálam és még 30 éves sem vagyok... :(

2009. szept. 27. 14:24
 4/5 anonim ***** válasza:
sztem festesd be az egészet az eredeti hajszínedre.
2009. szept. 27. 19:42
 5/5 anonim válasza:
sajna már a hennákba is tesznek olyan hatóanyagot ( gumivulkanizáló anyag, és ez a bizonyos PPD ) ami a hajfestékekben is van, a sötétebb szin érdekében teszik bele ha jol tudom, szóval azzal is vigyázni kell, megbizható helyről, boltból, emertől, inkább a drágábbat... vedd meg - a Henna jó irány, de már azzal si vigyázni kell sajnos!
2010. máj. 14. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!