Hajfesték allergiám van! Mit ajánlotok?
Még egyszer és utoljára festesd be: a saját, eredeti hajszínedre, majd hagyd lenőni (így akkor nem zavar, hogy a lenövés más színű, de szerintem nem kéne mégegyszer festeni, csak hagyni lenőni) És soha többé ne fesd be!
Ha mégis annyira festeni akarod, fesd hennával, miután lenőtt a hajad vagy már nem festetted legalább 3 hónapja(ez fontos, mert a henna festékanyagai reakcióba lépnek a mesterséges festékekkel és szép zöld haj lesz az eredmény, ha túl hamar fested egymásra a kettőt)
Persze csak ha tetszik a vöröses hajszín, ugyanis a henna csak vörösre fest. Viszont mivel gyógynövény és teljesen természetes, nagyon jót tesz a fejbőrnek és a hajnak. Ha érdekel akkor majd leírom, hogy hogyan kell használni, de vannak a neten is receptek hozzá.
22/L
Mint írtam,hosszú a hajam,feketére van festve,az eredeti hajam pedig világosabb barna... Hogy néznék úgy ki,amíg lenő? Amúgy is lassan nő a hajam... :(
És sajnos nem divatból festem,hanem mert már rengeteg az ősz hajszálam és még 30 éves sem vagyok... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!