Az olcsóbb alapozó tönkreteszi a bőröm?
Figyelt kérdés
Eddig drágább BB krémeket használtam,de most sajnos nincs pénzem ilyesmire. Szóval a kérdésem az, hogy ha olcsó alapozót használok, az tönkre vágja a bőröm? Nem durva a bőröm, csak néhány pattanás utáni piros folt, meg egy kicsit egyenetlen bőrszín miatt használom. Olcsó alatt gondolok ilyen nagyobb ABC-ben kapható cuccokra.. pl: Lora.. Még nem vettem, de nagyon gondolkozom, mert teljesen kifogytam, de most csak ilyenekre van pénzem, viszont nem akarok elragyásodni.. egy korrektor meg nem elég. Előre is köszi :))2013. ápr. 27. 18:07
1/4 anonim válasza:
Szerintem az abc- ben kaphatókat semmikép ne vedd meg. Esetleg használj essence, miss sporty, catrice, nyc márkájut ezek nem olyan drágák és kevésbé károsítják a bőrt, mint abc- ben kaphatók.
2/4 anonim válasza:
Olcsóból is van jó... a Lora pont nem olyan. Helyette ott van az Essence Pureskin BB vagy Alverde nem tudom már melyik alapozója, krémmánia.hu oldalon is utánanézhetsz mi az ami jó és olcsó.
3/4 anonim válasza:
a terra naturi alapozói/púderei/korrektorai natúrkozmetikumok és kb 1000-1500 körül vannak,de vannak akciók is. Jó minőségűek, bár ez nem folyékony alapozó, hanem kompakt, illetve van 2 az 1ben púder&alapozó, az pedig szuper matt és kellemes.
4/4 anonim válasza:
Hosszú távon minden sminkbigyó tönkreteszi a bőröd, mindegy, ki gyártja. Ugyanis a kémiai anyagok elöregítik a bőrödet, és kegyetlenül elcsúfítják. Öreganyáink semmit nem használtak, és nem is voltak annyira ráncosak. Nézz körbe, sok 80 éves asszony nincs olyan ráncos, mint a 45-50 évesek. Nekem azóta nem ragyás az arcom, mióta nem akarom a ragyáimat alapozóval takargatni :) Szépen rendbejött, és most már csak nagyon ritkán teszek alapozót magamra, mert nincs rá szükségem.
DE: Ha mindenképpen alapozózni akarsz, akkor szerintem a Color Trend az AVON-nál nem rossz. És hát nem is drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!