Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az olcsóbb alapozó tönkreteszi...

Az olcsóbb alapozó tönkreteszi a bőröm?

Figyelt kérdés
Eddig drágább BB krémeket használtam,de most sajnos nincs pénzem ilyesmire. Szóval a kérdésem az, hogy ha olcsó alapozót használok, az tönkre vágja a bőröm? Nem durva a bőröm, csak néhány pattanás utáni piros folt, meg egy kicsit egyenetlen bőrszín miatt használom. Olcsó alatt gondolok ilyen nagyobb ABC-ben kapható cuccokra.. pl: Lora.. Még nem vettem, de nagyon gondolkozom, mert teljesen kifogytam, de most csak ilyenekre van pénzem, viszont nem akarok elragyásodni.. egy korrektor meg nem elég. Előre is köszi :))

2013. ápr. 27. 18:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem az abc- ben kaphatókat semmikép ne vedd meg. Esetleg használj essence, miss sporty, catrice, nyc márkájut ezek nem olyan drágák és kevésbé károsítják a bőrt, mint abc- ben kaphatók.
2013. ápr. 27. 18:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Olcsóból is van jó... a Lora pont nem olyan. Helyette ott van az Essence Pureskin BB vagy Alverde nem tudom már melyik alapozója, krémmánia.hu oldalon is utánanézhetsz mi az ami jó és olcsó.
2013. ápr. 27. 19:44
 3/4 anonim ***** válasza:
a terra naturi alapozói/púderei/korrektorai natúrkozmetikumok és kb 1000-1500 körül vannak,de vannak akciók is. Jó minőségűek, bár ez nem folyékony alapozó, hanem kompakt, illetve van 2 az 1ben púder&alapozó, az pedig szuper matt és kellemes.
2013. ápr. 28. 07:40
 4/4 anonim válasza:

Hosszú távon minden sminkbigyó tönkreteszi a bőröd, mindegy, ki gyártja. Ugyanis a kémiai anyagok elöregítik a bőrödet, és kegyetlenül elcsúfítják. Öreganyáink semmit nem használtak, és nem is voltak annyira ráncosak. Nézz körbe, sok 80 éves asszony nincs olyan ráncos, mint a 45-50 évesek. Nekem azóta nem ragyás az arcom, mióta nem akarom a ragyáimat alapozóval takargatni :) Szépen rendbejött, és most már csak nagyon ritkán teszek alapozót magamra, mert nincs rá szükségem.

DE: Ha mindenképpen alapozózni akarsz, akkor szerintem a Color Trend az AVON-nál nem rossz. És hát nem is drága.

2013. ápr. 30. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!