Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Cukorgyantanak van [ontos...

Cukorgyantanak van [ontos receptje? Mibol mennyi kel bele stb?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 27. 13:59
 1/3 A kérdező kommentje:
pontos*
2013. ápr. 27. 13:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Én épp most kísérletezem vele, szerintem pontos receptet nem fogsz találni, de nagyjából mindenhol ugyanolyanok a mennyiségek és inkább a főzésen múlik.

Eddig az a tapasztalatom, hogy nagyon könnyű túlfőzni...(mindig kicseppentettem, hogy megnézzem az állagát, és mire kihűlt a pici csöpp, jó volt, gyorsan elzártam és addigra már túlfőtt)

De, elég könnyű javítani. Ha túl híg, továbbfőzöd, ha kemény, felvizezed.

Szerintem ezt igazából csak kitapasztalni lehet. (már kezdem látni főzés közben az állagán)

Jaj és én elsőre 2-3 kanál cukorral kezdtem, annyin gyakoroltam.

2013. ápr. 27. 16:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Előttem jól leírták a lényeget.

Amúgy én 2 pohár cukor és negyed pohár víz + negyed pohár citromléből szoktam csinálni. De ebből elég sok lesz, szóval felezheted is kezdésnek.

2013. ápr. 27. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!