Van valakinek erre valami jó "receptje"?
Van valakinek valami csodareceptje arra, hogy olyan legyen a böröm mintha alapozó lenne rajta?
Nem is baj ha a pattanàsokra nem jó, csak arra gondolok, hogy nagyjàból egyenletes színü legyen mindenhol az arcböröm.(pl elhalvànyítja a karikàkat vagy a kis pirossàgokat)
Akàrmilyen termék, hàzi praktika érdekel! :)
17/L
ha nem is szolira, a napra én is gondoltam de arra még vàrni kell kicsit :)
szolit nem szeretem
Én az Essence 3 in 1 korrektorját ajánlom, ebből is a zöld színűt. Ezzel kend be a pirosabb területeket és tegyél rá egy kis púdert. Nekem ez használ, igaz, nem is használok alapozót, mert nincs rá szükségem :P A szemed alá pedig a rózsaszín színűt használd. Van egy barna színű is benne, azt én szemhéjalapozóként használom. Remélem tudtam segíteni :) Amúgy úgy kb. 7-900 Ft körül van az ára, de nekem bevált :P
14/L
köszönöm a vàlaszokat :)
azt hozzàtenném h az alapozó mellett, korrektor meg egyéb kenceficék nem érdekelnek.
pont nem erröl szól, hogy eltakarjam a hibàkat, hanem, hogy eltünjenek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!