Milyen arcformához áll jól az afrofonás?
Elgondlkodtam komolyabban azon, hogy afrofonással megcsináltatom a hajam, de sajnos nem tudok róla semmit. Milyen arcformához áll jól? Milyen hosszú legyen a haj? Hogyan kell mosni? Hol lehet megcsináltatni? Mennyibe kerül? stb.
Én Borsodban lakom. Valahol a közelben tud vlki fodrászatott ahol megcsinálják?
Próbáltam neten keresgélni, de nem sok mindent találtam, aki tud kérem segítsen. Előre is köszönöm.
szia!
az egyik ismerősömnek volt,a hosszabból sokkal szebb,mert jobban kijön a fonás és szebben is áll.Az fontos,hogy szabályos legyen az arcformád (pl ne legyen túl magas homlok,kiugró áll,ilyenek) mert ezeket ugye a frizura "javítaná",de ha fonással van megcsinálva,akkor nagyon kiadja az arcod.Meg előnyösebb,ha a bőröd is szép hozzá:)
Kate
Igen tudok Miskolcon... Batóház mélyföldszint...
Mosni kb 1,5hetente kell,mert a zsírosodás egyátalán nem látszik.Függ az ár a hajad dússágától mert minnél dúsabb annál több műhaj kell hozzá.Nekem 56ezer forintba volt,de egyátalán nem éri meg szerintem. Minden egyes pici tincshez egy kicsi csomóval illesztik oda a műhajat és azzal fonják végig,nekem 2,5hónapig volt a fejemen imádtam nagyon jó haj de van egy nagyon nagy hátránya.5-6cm lenövésem volt ebből 1-2cm berasztásodott... és hát mindenki tudja az hogy jön ki... vizes haj és hát kis fésű. a dús hajamból fele annyi lett... nem tette tönkre de borzalmas fájdalmakat éltem át... nem ajánlom senki se!
a bontás nem tart addig nekem 3 óra alatt feltették a derékig érőt és saját magamnak szedtem ki 2 óra alatt ^^ a bontás nem tart sokáig inkább a berasztásodott haj kifésülése
az előző válaszoló is én voltam ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!