Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi az a Banfi hajszesz? Mire jó?

Mi az a Banfi hajszesz? Mire jó?

Figyelt kérdés
Nagynéném fodrász ő azt mondta, hogy kopasz embereknek való.Én csak szeretném hogy gyorsabban nőljön a hajam,arra jó ez a szer?
2009. szept. 26. 14:59
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Igen, hajhullásra van. De használhatod nyugodtan hajnövesztésre is :) Gyógynövény, bajod úgysem lesz, csak egészségesebb lesz tőle a hajad.
2009. szept. 26. 15:03
 2/2 anonim ***** válasza:

Én most végeztem ki egy flakonnal. Hajhullásra van (az enyém egyáltalán nem vészes, de gondoltam kipróbálom), meg elvileg gyorsabban nő tőle a haj. 1 hónap alatt nem vettem észre változást, 3 hónap alatt látszik az eredmény, azt írja. Viszont elég macerás a használata, és nagyon büdös is (hozzá lehet szokni, de először majdnem kidobtam a taccsot). Hajat mosol samponnal, aztán hajszesz rá, amit 20-40 percig kell rajta hagyni, majd megint hajat mosol samponnal, én utána még balzsamot, meg pakolást is rakok rá, úgyhogy sokáig tart, na...

Inkább Demiclént vettem most, azt nem kell kimosni, nem ilyen macerás. Azt nem tudom, hatásos-e.

2009. szept. 26. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!