Mit csináljak a karommal, hogy ne szúrjon?
Figyelt kérdés
Már kétszer leborotváltam, és mondták többen is, hogy szúrja őket a karom. Van szőrtelenítő krémem is, csak egyszer használtam. Először is: melyiket használjam? Mit tegyek, hogy ne szúrjon annyira a karomon lévő szőr?2013. ápr. 25. 06:55
1/11 anonim válasza:
A szőrtelenítő krém se fog csodát tenni. Gyantázáson nem gondolkodtál még?
2/11 A kérdező kommentje:
14 évesen nem annyira gondolkoztam még rajta
2013. ápr. 25. 07:26
3/11 anonim válasza:
Pedig a gyanta lenne a jobb megoldás erre. Olyankor egyáltalán nem szúr, és nem is nő vissza 2 nap múlva. Szerintem egy próbát megér (de először mindenképp kozmetikussal csináltasd!).
4/11 anonim válasza:
14 évesen mi a jó fenének borotváltad le a karod? Eszem megáll...
5/11 anonim válasza:
A borotválás semmiképpen sem jó, attól még jobban fog szúrni. Ahogy elkezdenek nőni a kis szőrszálak, olyan, mintha tű lenne. (Ráadásul a borotválástól erősödik). Szóval azt sürgősen hagyd abba, mert csak ront a helyzeten.
A szőrtelenítő krém csak gyenge szőrnél hat rendesen, nem tudom, hogy neked működik-e - próbáld ki. De sejtem, hogy ne fog, ha már borotválod egy ideje.
Ami megoldás:
- gyanta
- epilátor
6/11 anonim válasza:
08:20
Nem gyantázik mert 14 éves.
De arra volt esze hogy elborotválja a szőrét. Az ilyen megérdemli hogy 20 éves korára gorilla szőrzet nőjjön rá...
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat.
2013. ápr. 25. 08:28
8/11 anonim válasza:
Annyira értelmesek a válaszok,mint te. :D
9/11 anonim válasza:
Nem értem. 14 évesen az megengedett, hogy borotváld a karodat, de a gyanta már nem. Érti valaki ezt az összefüggést? Mindkettő eltünteti a szőrt a karodról, csak az egyik 2 nap után már látszódik a másik pedig sokkal később nő vissza. A borotva oké 14 évesen, de a gyanta nem? Nem kell kozmetikushoz menned, otthon is meg tudod csinálni. Rengeteg jó gyanta van már.
10/11 anonim válasza:
14 évesen szerintem inkább cukor gyantáznod kéne,mert az nem okoz nagy irritációt és nem lesz szúrós a karod.A gyanta egészségesebb és természetesebb.A borotvához én nem is nyúlnék hozzá.Ha már most elkezded magad gyantázni akkor felnőt korodra vékonyabb és ritkább lesz a szörőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!