Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik fekete hajfesték a...

Melyik fekete hajfesték a legkevésbé káros?

Figyelt kérdés
Schwarzkopf Perfect Mousse / Palette Color Shampoo / Schwarzkopf Color Mask. Sajnos allergiás vagyok a fekete hajfestékre. És azt szeretném tudni, hogy a felsorolt festékek is olyan károsak, mint a normál állagú hajfestékek? Vagy ha tudtok valami mást, ami jó, annak örülnék.
2013. ápr. 22. 21:39
 1/3 anonim válasza:
Szerintem feketére ne fessed be, mert nekem is volt és nem kopott le szinte egyáltalán. Le kellett vágatni a hajamat, hogy visszanyerje az eredeti színét, de szerencsére vágatni terveztem. De a te dolgod és csak elmondtam a véleményemet.
2013. ápr. 22. 23:24
 2/3 anonim ***** válasza:

a fekete festék eltüntetése lesz igazán káros. próbáld ki a sötétbarna festékeket azt is már sokan feketének nézik.

vagy egyelőre használj csak színezőt.

2013. ápr. 23. 00:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha allergiás vagy rá akkor semmilyen feketével ne fesd. A fekete színanyag a káros egyébként, az pedig minden fekete festékben ugyanaz. Vegyél sötétbarnát és ne bolti vacakokat, hanem fodrászkellékesből valamilyent.
2013. ápr. 23. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!