Karakteres markáns arcom van és szeretnék lágyitani rajta valahogy. Mi lenne az ideális szin zöld szemü kreolosabb börü fiatal nönek?
Figyelt kérdés
Most nagyon világos szöke de ugy vettem észre hogy ez a nagyon világos éppen ugyanugy ahogy a nagyon sötét csak férfiasit hiába szöke.Arra gondoltam hogy sötétszöke világosabb szöke satirokkal benne esetleg lágyitana az arcom karakterén.2013. ápr. 22. 00:12
1/2 anonim válasza:
2/2 A kérdező kommentje:
Nem hasonlo sajnos a vörös egyáltalán nem az én szinem :S Ha meg Született feleségek akkor inkább Felicity Huffman-ra hasonlit az arcformám.
2013. ápr. 22. 01:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!