Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Eucerin, avéne vagy vichy...

Eucerin, avéne vagy vichy kozmetikumok a jobbak?

Figyelt kérdés
Főleg a problémás bőrre való termékcsaládjaik illetve a fényvédőik érdekelnének.

2013. ápr. 21. 21:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Problémás a bőröm, nekem a Vichy Normaderm jött be a legjobban.
2013. ápr. 21. 22:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Vichy Capital Soleil termékcsaládja a legjobb szerintem a gyógyszertárban kapható fényvédők közül, Avéne arcápolói pedig nagyon beváltak a pattanásos, érzékeny bőrömre.
2013. ápr. 27. 17:43
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megy a zöld kéz:)Pontosan melyik krémeket használjátok? Mert pl az avéne cleanance k és a triecnal között nem tudok dönteni.
2013. ápr. 28. 09:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Normaderm Tri-activ arclemosó, utána Normaderm nappali arckrém.
2013. ápr. 28. 11:37
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Határozottan az Eucerin. Vichy Normaderm termékekkel már többször próbálkoztam, de soha nem voltam "elájulva". Nem éri meg az árát. Többször tapasztaltam azt is, hogy nyáron még jobban rázsírosít a bőrömre, télen meg foltokban hámlik. Az egyetlen jó Vichy cucc a micellás arclemosó, a többi határozottan pénzkidobás. Több barátnőmnek is ez volt a tapasztalata. Eucerin tejsavas habzó bőrradírt használok és a hozzá tartozó Dermo Puriyfer mitesszeroldó krémet. 2 hete használom és sokkal látványosabb az eredmény mint a Vichy vagy akár egy Bioderma/LRP esetében (azokat is kipróbáltam). Nekem tényleg nagyon problémás a bőröm pedig, 27 vagyok, de a mai napig zsíros, mitesszeres.
2013. júl. 4. 23:24
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:-) Utolsó: neked inkább fehér vagy fekete mitesszereid vannak? Én nagyon sok ideje küzdök a fehérekkel, de semmi.nem használ.
2013. júl. 6. 00:05
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Korpás-szeboreás a bőröm, ezt azt jelenti, hogy mélyebben erősen vízhiányos és száraz, emiatt viszont nagyon erős a faggyútermelésem. Így nekem mély, fehér mitesszereim vannak, amin a Vichy meg a LRP semmit de tényleg semmit nem javított, csak az Eucerin. Drága cuccok ezek, de erre az Eucerinre ezentúl nem fogom sajnálni a pénzt :) Nagyon sok véleményt elolvastam, mielőtt megvettem és nagyon látványos az eredmény. Sokkal kevesebb a mitesszerem, nem jönnek ki ezek a ronda nagy fehér faggyúgöbök, amik elárasztották az arcomat már napok múlva egy kozmetikai kezelés után. Meg nagyon odafigyelek az étkezésemre, csoki, chips, üdítők, cukor, kekszek, olajos magvak..stb tiltólistások.
2013. júl. 6. 19:48
 8/8 A kérdező kommentje:
Mintha én írtam volna:-) Hétfőn tuti beszerzem ezeket, mert már nagyon zavarnak a mitesszerek. Az étkezésre, életmódra figyelek, tekintve, hogy fogyózom ( semmi durva, csak egészségesen eszek) sportot/ mozgást is beiktatok, szaunázok, stb. Nagyon köszönöm a választ:-)
2013. júl. 6. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!