Eucerin, avéne vagy vichy kozmetikumok a jobbak?
Figyelt kérdés
Főleg a problémás bőrre való termékcsaládjaik illetve a fényvédőik érdekelnének.2013. ápr. 21. 21:30
1/8 anonim válasza:
Problémás a bőröm, nekem a Vichy Normaderm jött be a legjobban.
2/8 anonim válasza:
Vichy Capital Soleil termékcsaládja a legjobb szerintem a gyógyszertárban kapható fényvédők közül, Avéne arcápolói pedig nagyon beváltak a pattanásos, érzékeny bőrömre.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megy a zöld kéz:)Pontosan melyik krémeket használjátok? Mert pl az avéne cleanance k és a triecnal között nem tudok dönteni.
2013. ápr. 28. 09:14
4/8 anonim válasza:
Normaderm Tri-activ arclemosó, utána Normaderm nappali arckrém.
5/8 anonim válasza:
Határozottan az Eucerin. Vichy Normaderm termékekkel már többször próbálkoztam, de soha nem voltam "elájulva". Nem éri meg az árát. Többször tapasztaltam azt is, hogy nyáron még jobban rázsírosít a bőrömre, télen meg foltokban hámlik. Az egyetlen jó Vichy cucc a micellás arclemosó, a többi határozottan pénzkidobás. Több barátnőmnek is ez volt a tapasztalata. Eucerin tejsavas habzó bőrradírt használok és a hozzá tartozó Dermo Puriyfer mitesszeroldó krémet. 2 hete használom és sokkal látványosabb az eredmény mint a Vichy vagy akár egy Bioderma/LRP esetében (azokat is kipróbáltam). Nekem tényleg nagyon problémás a bőröm pedig, 27 vagyok, de a mai napig zsíros, mitesszeres.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:-) Utolsó: neked inkább fehér vagy fekete mitesszereid vannak? Én nagyon sok ideje küzdök a fehérekkel, de semmi.nem használ.
2013. júl. 6. 00:05
7/8 anonim válasza:
Korpás-szeboreás a bőröm, ezt azt jelenti, hogy mélyebben erősen vízhiányos és száraz, emiatt viszont nagyon erős a faggyútermelésem. Így nekem mély, fehér mitesszereim vannak, amin a Vichy meg a LRP semmit de tényleg semmit nem javított, csak az Eucerin. Drága cuccok ezek, de erre az Eucerinre ezentúl nem fogom sajnálni a pénzt :) Nagyon sok véleményt elolvastam, mielőtt megvettem és nagyon látványos az eredmény. Sokkal kevesebb a mitesszerem, nem jönnek ki ezek a ronda nagy fehér faggyúgöbök, amik elárasztották az arcomat már napok múlva egy kozmetikai kezelés után. Meg nagyon odafigyelek az étkezésemre, csoki, chips, üdítők, cukor, kekszek, olajos magvak..stb tiltólistások.
8/8 A kérdező kommentje:
Mintha én írtam volna:-) Hétfőn tuti beszerzem ezeket, mert már nagyon zavarnak a mitesszerek. Az étkezésre, életmódra figyelek, tekintve, hogy fogyózom ( semmi durva, csak egészségesen eszek) sportot/ mozgást is beiktatok, szaunázok, stb. Nagyon köszönöm a választ:-)
2013. júl. 6. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!