Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ne csináltassak ombre festést,...

Ne csináltassak ombre festést, ha nem vagyok "menő"?

Figyelt kérdés
Tetszik ez a festés. Nem vagyok "menő" a suliban és a ruháim sem a mai darabok... Akkor inkább ne festessem a hajam? Vagy nem lenne rossz? Egy osztálytársamnak van ombre haja, ő "menő" (magyarul gazdag) és jól is áll neki. Én nem akarok "közéjük tartozni", elvagyok a saját klikkemben, csak egyszerűen tetszik.

2013. ápr. 20. 13:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem miért kellett leszólni az 1. válaszolót.

Nálunk is az számított "menőnek" akinek kiváló jegyei voltak, több nyelvvizsgája, nehéz egyetemi szakot tűzött ki célul és emellett még az iskolai életbe is bekapcsolódott. ( tavaly előtt végeztem, így nem is az őskorban éltem, bár hozzáteszem, hogy viszonylag elit gimit választottam magamnak és ott azért nem volt divat hülyének lenni)

De gondolom akkor a ti szociális körötökben a pénz a menőség kulcsa... ettől függetlenül nem értem, hogy miért ne lehetne olyan hajad amilyet te akarsz ? Nem kell mások véleményével foglalkozni, hanem állj a saját lábadra. Attól mert nekem még a mesterfodrász által festett ombre is igénytelenséget sugall még nem kell adnod a véleményemre, olyan hajad legyen ami téged boldoggá tesz. :)

2013. ápr. 21. 15:41
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha tetszik, akkor miért ne.. :) szerintem csináltatsd meg :)
2013. ápr. 24. 22:41
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerencsére még ma is vannak olyan sulik, ahol nem a pénztől lesz valaki "menő", hanem az eszétől, meg az egész lényétől.

Ettől függetlenül kedves kérdező, neked kell tudnod, fel mered-e vállalni az ombre hajat. Ha szerinted attól már azt jelzed, hogy "közéjük tartozol", akkor inkább ne, nehogy félreértsenek.

2013. ápr. 25. 11:48
 14/14 anonim ***** válasza:

ennek igazán csak 1 akadálya van, hogy egy jól megcsinált ombre nem két fillér. Nekem white hair-be csinálták 22 ezer forintért. De az igazi igényes munka volt. Azóta már visszafestettem mert ennyit sajnálok rá....

Persze ilyen mezei fodrászok is össze tudnak csapni valamit de az közel se lesz szép ombre.

2013. ápr. 25. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!