Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Világos bőrt kedvelők! Vannak...

Világos bőrt kedvelők! Vannak ilyenek, akik nem napoznak?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 20. 11:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
én. fehér vagyok mint a hó és imádom.
2013. ápr. 20. 11:46
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Első: rasszista! :D
2013. ápr. 20. 11:49
 3/11 anonim ***** válasza:
nincs az a pénz, hogy én direkt kifeküdjek a napra, ráadásul unalmasnak is tartom. Amennyit a levegőn vagyok, úgyis lesz egy kis színem mindig.
2013. ápr. 20. 11:49
 4/11 anonim ***** válasza:
Sosem napozok, de amilyen szerencsétlen vagyok nyáron már megfog a nap néhány óra után... :( Pedig a világos bőr sokkal szebb
2013. ápr. 20. 11:52
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem szoktam napozni, nem, szeretnék barnulni. fehér a bőrőm, fekete a hajam és kék a szemem, ez így a jó :)
2013. ápr. 20. 11:54
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen, mar 8 eve kerulom a napot, ha megis ki kell mennem legalabb 50 faktoros fenyvedovel teszem. A barna bor mar annyira kozonseges, nem beszelve arrol, hogy 35 eves korukra a napozok tele lesznek rancokkal meg foltokkal, mi meg meg mindig babaarcuak leszunk:-)
2013. ápr. 20. 12:11
 7/11 anonim ***** válasza:
Én is olyan vagyok. Fehér bőröm van, és nem is szeretek barnulni. Nyár végére az arcom egy fél árnyalatot szokott barnulni, de a lábam mindig fehér marad. :D A karom nem kifejezetten fehér, annak alapból van kis színe. Most meg pont hogy elkezdett sütni kicsit a nap, kint voltam 1-2 órát naptej nélkül, és kipattogott hátul a nyakam végig, helyenként az arcom, meg a karjaim is. Szóval kábé öngyilkosság lenne kifeküdnöm a napra. Készülök beszerezni egy 50 faktoros naptejet, anélkül nem megyek ki a napra. Az arcomra meg kenem a BB krémet, abban is van 20 faktor. Az a poén, hogy nem is vagyok az az albínó kinézetű, mert fekete hajam és szemem van, csak a bőröm nagyon világos.
2013. ápr. 20. 12:33
 8/11 anonim ***** válasza:
Egyébként én sem értem, miért jó a napon feküdni. Nem bírnék egy helyben lenni 10 percnél tovább. :D Amúgy meg tényleg káros a napsugárzás. Több helyen hallottam, hogyha valaki nem akar ráncokat, nem a ránctalanító krémekkel kéne kennie magát, hanem fiatal korától naptejjel, mert a ráncok 90%-át a napsugárzás okozza állítólag.
2013. ápr. 20. 12:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Én is fehér vagyok és szeretem. Nyár végére a lábfejem meg a karom szokott kicsit sötétebb lenni, de a többi ember bőréhez képest még így is "világít"... Én sem napoznék soha :S tök értelmetlen.
2013. ápr. 20. 12:49
 10/11 anonim ***** válasza:
Én is nagyon fehér bőrű vagyok és én se szeretek napozni:D a lábam meg a fenekem lehetne kicsit barnább, de nehéz csak azt barnítani, azt meg utálom, ha az arcom barnább, nem tetszik...szüleim mondják mindig, hogy kell a D vitamin, üljek ki kicsit a napra, mert sápadt vagyok, egy idő után beadom a derekam, de aztán percenként kérdezgetem, hogy bejöhetek-e már:D nem is szeretem a napot egyébként..úgy eleve a meleget nehezen tolerálom, ha kifekszem, akkor meg unatkozok.
2013. ápr. 20. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!