Mi a véleményetek a tetoválástól?
Gondold meg, felrakatni talán már nem olyan drága, de leszedetni! Mi van ha jövőre nem tetszik?....
Ha amellett döntesz megcsináltatod úgy válassz szalont, hogy végiggondolod sok ezer apró tűszúrás fog érni egy olyan helyen, ahol mások is ezért mennek oda. (fertőzésveszély)
Sajnos a munkáltatók nagyon is elutasítják,ezért nem éri meg. Volt fizika tanáromat azért rúgták ki merthogy a vállán van egy tetoválás.
Amúgy ha van jelentése mondjuk az életed egy mérföldköve vagy bármi ilyen, és dekoratív akkor miért ne?
Nekem van tetoválásom, jelenleg csak kettő, de sokat szeretnék. Én ezt az önkifejezés egy módjának tekintem. Fogalmazhatok úgy is, hogy így, jelen állapotomban még nem érzem "késznek" magam. Nem divat számomra a tetoválás, szeretem megtervezni a saját mintáimat. Sajnos azonban még mindig nagyon sokan megítélik/elítélik ezt a fajta "díszítést". Hozzáteszem tévesen. Egy tetoválástól, vagy akár többtől még nem lesz senki rossz ember. Külföldön több helyen sokkal nyitottabbak ebben a témában a munkaadók is. Az én véleményem is az, hogy nem a bőrünk határozza meg, hogy jó szakemberek leszünk-e vagy sem! :)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!