Égtél már sz. Arrá szoláriumban? Hogy viselted?
Milyen szépen megfogalmazott kérdés. :D
Amúgy nem, mert sose mennék szoliba, örülök hogy fehér vagyok. Egyik osztálytársam viszont rendszeresen jár és utána mindig piros... nem is értem ez neki miért jó. Gyakorlatilag heti 3 nap piros tőle, a többi nap meg sárgásbarna... hát elég ocsmány a bőre.
Én tavaly jártam, de nem voltak túl jó élményeim. Sosem égtem meg meg semmi, sőt, alig fogott valamit is rajtam. Amikor először mentem, ellátott néhány tanáccsal a csajszi. Először csak 6 percre mentem, aztán a 3. alkalomtól már 10 percre jártam. 1,5 hónap után még mindig nem volt valami látható a változás, viszont rengetegbe került..
Egyébként egyik barátnőm egyszer leégett a szoliba, rákvörös volt szegény, a fiúk meg szekálták is az osztályba miatta. Sajnáltam szegényt, sírt is miatta, de másrészt meg ő volt a buta, mert egy hófehér bőrű embernek, sok idő után először frissen cserélt csövekkel ellátott szoliba nem biztos, hogy 10 percre kéne menni.
Amikor neten keresgéltem mi a jó leégés ellen, olvastam hogy van olyan leégés is, hogy kórházba kell menni és infúzióra kötnek. Tényleg akár meg is halhat az ember a túlzott napozástól, szoláriumtól.
A filmet nem láttam, de sejtem mi lehetett benne :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!