Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanások, és kis piros...

Pattanások, és kis piros pöttyök vannak a vállamon, ill. a felkarom legeslegtetején, + a hátamon. Mivel tudnám elmulasztani?

Figyelt kérdés

Nagyon idegesít már, és nem is értem, hogy ez hogy lehet, mivel az arcomon, és a kezemen (csuklókörnyéke) pedig kifejezetten száraz a bőröm. Az arcomon szökőévente 1x van kb pattanás, de akkor is csak homlok/áll/orr (vagy/vagy), az orcáimon sosem volt még...

Ha szoliba mennék az segítene a helyzeten? Vagy mit tudnék csinálni? Tényleg nagyon csúnya, és zavar.

Van mondjuk 2-3 olyan (jobb és bal vállon, és háton is külön-külön), ami tényleg nagyon undorító, piros, gennyes, egyébként pedig kis pattanáskezdeményekkel vagy nem tudom mikkel vagyok tele, tehát ilyen kis pirosas pontokkal....

Köszönöm a segítséget!

Ha számít, akkor 16/L

2013. ápr. 18. 20:04
 1/8 anonim ***** válasza:

nekem is volt a vállamon, de 2012-be nyáron napoztam és a napozástól teljesen eltűnt

nekem más módszer nem jött be pedig kentem krémmel is.

úgyhogy max. ha vársz nyárig... én ezt nagyon ajánlom.

de amúgy először nekem is a szolizás jutott eszembe, mondjuk én nem próbáltam nem tudom, hogy az beválik-e.

2013. ápr. 18. 20:12
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! :)

Hát, nyárig nem szívesen várnék, mert az még legalább 2 hónap...

Én életemben 2x voltam szoliba, de ennyi idő alatt még nem vettem észre rajta különösebb változás.

Egyébként nem olyan régóta ilyen csúnya, talán 2 hónapja. Előtte is volt rajta 1-2 patti, de sosem nézett ki így a vállam, hátam, mint most, teljesen le vagyok döbbenve.

2013. ápr. 18. 20:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen lesz télen, de aztán jön a jó idő, olyan ruhában megyek, ami nem takarja a hátam felső részét meg a vállam, és a levegőn tényleg elmúlnak! Mostanában úgyis olyan jó idő van, te is tedd ki a hátad a napra, elmúlik! :)
2013. ápr. 18. 20:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Az baj, hogy így nem szívesen villognék mások előtt :(
2013. ápr. 18. 20:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Panelban laksz?
2013. ápr. 18. 21:11
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem
2013. ápr. 18. 21:18
 7/8 anonim ***** válasza:

A szoli nem segít a pattanásokon, de ronthat rajta könnyen mivel beleégeti a bőrbe.

A piros pöttyökből én allergiára tippelnék egyébként, mosópor vagy a ruháid anyaga...

2013. ápr. 18. 22:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor ülj ki napozni.
2013. ápr. 19. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!