Mit lehet a mitesszerek és a tág pórusok ellen tenni? Folyt
Figyelt kérdés
Csomó olyan terméket látok, amire rá van írva, hogy a "mitesszerek megelőzésére"... Olyat egyet sem, hogy a meglévőkre nyújt problémát + olyan tágak a pórusaim a T-vonalon meg államon, hogy rendesen lyukacsosnak látom a bőrömet! Szerintem ez nem normális:D2013. ápr. 18. 19:39
1/3 anonim válasza:
nekem egy krém se vált be mitesszerre, szerintem menj el kozmetikushoz és az megcsinálja
2/3 anonim válasza:
A mitesszereket ki kell nyomkodni, ügyelve a higiéniára persze, különben el is fertőződhet. Ezt otthon is meg tudod tenni, tág pórusú bőrnél nem is nehéz, fürdés után célszerű csinálni. Bőrradírozz előtte.
Mivel ez egy bőrtípus így mindig tág pórusod lesz, ez normális sajnos... és ezt nem lehet megszüntetni. Vannak gyógyszertárban kapható pórusösszehúzó krémek, de sokat az sem ér igazából, egy időre összébb húzza, de ennyi.
3/3 A kérdező kommentje:
Ha teljesen közelről nézem, szabályosan lyukas a bőröm.. tökvicces, mert alapozót is, ha néha felkenek, az is úgy néz ki, mintha szitára kenném :'D
2013. ápr. 18. 23:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!