Hajgyógyászok! Szemfényvesztők vagy szakemberek?
Túl vagyok egy alapos kivizsgáláson. A vérképem annyira tökéletes, hogy mutogatni kéne. A hajam mégis 5 éve megállás nélkül hullik. A régi fenékig érő hajkoronám mára már éppen hogy csak a fülemig ér, (fokozatosan le kellett vágatnom) és körülbelül harmada az egykori tömegének. A hajszálak elvékonyodtak és a tövétől kezdve töredezettek. Mivel belső okát nem találtuk, külső tényező lehet, esetleg valami gombás fertőzés, száraz korpa vagy valami.
Utolsó reménycsillagom a hajgyógyász, viszont a kezelések eget verően drágák. Megéri beáldozni rá?
Leginkább tapasztalatokat szeretnék olvasni olyasvalakiktől, akik már ilyen-olyan bajjal voltak hajgyógyásznál!
Köszönöm!
Utolsó előtti, aki parókát keresel!
Nekem 5 éve tart, két éve van sapka gyűjteményem, téli, tavaszi, nyári, őszi kollekcióból! Nem viccelek, annyira kihullott a hajam! Ez alatt az idő alatt mindent kipróbáltam, amit te is említettél, 3 havonta jártam vérvételre és nőgyógyászhoz, voltam góckutatáson is, fogorvoshoz félévente stb. Ami kezdetben nem volt jó, azt idő közben tökéletesre kúráltam és majd kicsattanok az egészségtől már vagy 1 éve! (Még a nyamvadt koleszterinem sem magas, ami azért az emberek 85%-ának az) A hajhullásom mégsem akart megszűnni! Nem rég hallottam erről a hajgyógyász szakmáról, én nem is tudtam eddig, hogy létezik! Mikrokamerával megvizsgálták a fejbőrömet, a hajszálaimat, stb. és ezek után azt mondom, hogy igenis hatott! Mint az előbb leírtam, most madarat lehetne fogatni velem! Egyik napról a másikra, egy hajmosás után az 5 éve tartó hajhullásom abba maradt! (Vagy csak szünetel... fene tudja, nem merek előre inni a medve bőrére!) De akkor is, számomra ez hihetetlen! Mivel nekem már két éve kóros szinten volt a hajhullásom, nem hiszem, hogy a tiéd sokkal rosszabb lehetne. Tutira veled is tudnak kezdeni valamit a hajgyógyászok! Ha írsz privit, elküldhetem neked az én hajgyógyászom elérhetőségét, tüneményes nő! A lényeg, hogy megszabadít a bajodtól, ebben már biztos vagyok!
Igen, tényleg igazad volt! :))
Köszönöm a kommeteidet!
Sziasztok!
Íme a beszámoló:
Eltelt a 6 hét az első kezelés óta! Most jöttem meg a hajgyógyásztól és csupa jó hírrel szolgálhatok! Tele vagyok babahajakkal, de valami irdatlan mennyiségben! Nekem annyira nem tűnt fel mert még picik (2cm) de a mikrokamerával gyönyörűen lehetett látni. Még az ujjammal is érzem, ha végig simítok a hajválasztékomon. :DD
Kihúzott néhány hajszálat és megvizsgálta a hajhagymákat. Az új hajaknak egészséges és erős a hagymája. Ja, a hajhullásom is abba maradt. :))
Azt mondta, mivel elmúlt a hajhullás nem kell megint megvennem a sampon+ampulla kombót de én ragaszkodtam hozzá, hogy amíg meg nem nő normálisan a hajam, használni fogom a terméket. Szóval megvettem megint.
Annyi csak, hogy jövő hónapban a fejbőrlemosót is meg kell vennem (9000ft), mert a hajszálakon keratin lerakódást fedezett fel, ami megfojtja a hajhagymákat. Erre most nem volt pénzem, csak az alapcsomagot tudtam megvenni de majd megveszem ezt is, ha lesz rá keret.
Szóval summázva: életem legjobb döntése volt ez a hajgyógyász. :)
Lepucolja teljesen a fejbőrt, megtisztítja az elhalt hámsejtektől, a zsírtól és a kikristályosodott keratintól. Ez azért jó, mert a sampon és az ampulla hatóanyaga 100%-ban felszívódik egy ilyen fejbőrtisztítás után.
Ja, és még azt is mondta, hogy ez megállítja a fejbőröm hámlását.
Bár 3 hónapra elég, akkor is irdatlanul sok ez a 9000Ft... de mindenképpen beleveszem a havi költségvetésbe mert szeretném visszanyerni a hajamat. Azért 5 hét alatt kb 2 centis növést is produkáltam, szóval mégiscsak jó a cucc. :)
Te hogy állsz hajilag jelen pillanatban?
szia!
leírod még a tapasztalataidat? :) mert nagyon érdekelne hogy azóta mi történt (kb 1hónapja írtál utoljára) esetleg képet tudnál mutatni hogy előtte milyen és most?:D
A hajgyógyász csinált képet a fejtetőmről, mikor elkezdtük a kezelést. Elkérem tőle és csinálok egy jelenlegi fotót is. Sajnos ez csak hónapok múlva fog megvalósulni, mert jelenleg nem vagyok Magyarországon.
Amúgy a hajam teljesen rendben van. Már nem lehet belátni a hajszálak közé, annyira visszadúsult a tövénél. Persze, a vége az még olyan összefonva, mint egy kiscica farka. Vékonyka, csoffadt, és szálkás.
Jelenleg olyan a fejszerkezetem, mintha elektro sokkoltak volna. A sok kis babahaj miatt pamacskás, de nagyon. :D Konkrétan sapka nélkül nem tudok megjelenni, de nem bánom! Ez is azt bizonyítja, hogy nő vissza az elvesztett hajam és hiába látom a tükörben, hogy borzalmas leengedve, felkötve, befonva, sőt mindenhogy, mégis állandóan vigyorgok mint egy idióta, annyira örülök! :D
Tegnap írtam a hajgyógyásznak, hogy küldjön nekem postán ráadást mert hamarosan elfogy a samponom.
Legközelebb szeptemberben megyek hozzá, akkor még jelentkezem, ahogy eddig is!
A privátokra is válaszolok, de hetente csak egyszer tudok gyakori kérdésekre jönni, így a türelmeteket kérem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!