Milyen dauervizet vegyek?
Figyelt kérdés
az én hajam hosszu nagyon egyenes és és vékony szeretném ha hullásmos lenne s dusabb mert ilyen göndöritökra nekem nics idöm ,és otthon szeretném megcsinálni!milyen dauervizet vegyek,segitsetek köszi!2009. szept. 24. 12:26
1/1 anonim válasza:
húha,ez eg y kicsit merész vállalkozás lenne...ha csak nem vagy fodrász!elöszöris is a haj minűségedtől függ,aztán az sem mindegy hogy csavarod és milyen csavróra,ezt rettenetes szorosan kell,és nagyon aprólékos,és időben sem mindegy mennyit hagyod rajt,mert vagy leég a hajad(ami azt jelenti,hogy tőben törik,és mállani fog)vagy nem fogja meg...én eggyáltalán nem hinném,hogy ezt neked kéne Otthon megcsinálnod,mert nagyon nehéz,és nagyon ellehet szúrni!bízd fodrászra! üdv.:utolsó éves fodrász tanuló ( 4-re vizsgáztam dauerolásból)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!