Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lehetséges vörös hajat szőkére...

Sztrecskó kérdése:

Lehetséges vörös hajat szőkére festeni?

Figyelt kérdés
Pl. egy fodrász ezt elég jól meg tudja csinálni, jobban mint én otthon magamnak, nem? Középvörös hajam van, szerintem le kellene szívatni előtte egy kicsit, mert világos szőkét szeretnék.

2013. ápr. 16. 20:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia..Én fodrászhoz mentem el.. Leszívta..befestette.. Elsőre narancssárga lett.. Nem sokkal később újra befestette és megint nem fogta be.. Végül levágattam egészen rövidre a hajam és most növesztem..
2013. ápr. 16. 21:33
 2/7 anonim ***** válasza:
lehet, de nagyon nehéz menet lesz, a vöröstől a legnehezebb szabadulni, egy darabig mindenképpen narancsos árnyalatú marad. semmiképp se csináld magadnak, tönkremehet a hajad, vagy előfordul hogy rózsaszín lesz. ezt mindenképp bízd fodrászra.
2013. ápr. 17. 09:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Ahogy már írták, a vöröstől nagyon nehéz megszabadulni. Nagyon ki kell világosítani a hajat, hogy eltűnjön, és ezt a műveletet nem mindenki haja bírja.
2013. ápr. 17. 10:31
 4/7 anonim válasza:
Nagyon hosszú menet lesz, nekem intenzív vörös hajam volt és elkapott az ötlet, hogy szőke legyek. Saját magamnak csináltam otthon egy szőkítő koktéllal leszedtem a színét...hááááááát, valami borzasztó élénk narancssárga lett, hiába festettem be sőtétebb hamvas szőkével, akkor is átütött a szín. Két hét múlva újra koktéloztam, majd egy világosabb szőke, de akkor meg már olyan zöldes narancsos árnyalata lett a hajamnak. Két hét múlva ismét megint koktél, majd világos szőke....akkor a kívánt színt el is értem, gyönyörű szőke lett, de leégett a hajam a sok festéstől, így kb 20-25 cm-t le kellett vágni a hajamból. Ez úgy másfél 2 éve volt, azóta nem jött rendbe a hajam, folyamatosan törik, pedig ápolom és mindent megveszek rá. Jól gondolod meg, vagy ha bele is vágsz, akkor lassú léptekkel folyamatosan egy egy árnyalatot világosíts, mert ha ilyen hirtelen csinálod, teljesen tönkre teszi a hajad.
2013. ápr. 17. 10:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Oké, köszi a tanácsokat. Azt hiszem, nem fogom otthon magamnak megcsinálni. Lehet hogy más színt választok inkább:)
2013. ápr. 17. 16:24
 6/7 anonim válasza:
Ne akard elcsúfitani a hajad. A vörös különleges, szőkéből meg van elég. (Számomra) nincs is szebb a !természetes! vörös hajnál.
2013. júl. 18. 00:50
 7/7 anonim válasza:
Ne festesd át, a vörös haj bombázó! :D
2013. okt. 28. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!