Van itt olyan, aki feketére festi a szemöldökét?
Sziasztok! Az érdekelne, hogy milyen színű az eredeti szemöldökötök,hajatok? Illetve ti szoktátok otthon porral, ceruzával festeni, vagy kozmetikushoz jártok vele, aki befesti?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szia! Miért akarod pont feketére festeni a szemöldöködet? Szerintem elég mű,ha elüt a hajszínedtől :S
Én barna szemöldökceruzával szoktam megrajzolgatni kicsit, de nagyon természetes hatást kelt, meg legalább van íve a szemöldökömnek :) Nagyon jókat lehet kapni Rossmannban meg Dm-ben is :) Amúgy az eredeti hajszínem középbarna, és be van melírozva kicsit :)
Köszönöm a válaszokat!
Nem tervezem feketére festeni, illetve nem tudtam még eldönteni...:D Ugyanis kaphatóak ugye az otthoni használatra készült szemöldök és szempillafestékek és azon filóztam, hogy milyen színűt vegyek, mivel sötétbarna hajam, szemöldököm van, de a szempilláim már szinte feketék és nem tudom, hogy ha arra kenek sötétbarna festéket nem lesz-e foltos, vagy ha nő, akkor nem fog-e hülyén kinézni a "lenövés"?...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!