Tényleg ennyire fáj az első kozmetikai eljárás? Nem merek elmenni.
Voltam kozmetikusnál, és azt mondta, hogy majd hívjam fel időpontért, és ne akkor menjek amikor megvan a menstruációm.
Meg, ami aggaszt: hogy fél órával mielőtt megyek vegyek be egy fájdalomcsillapítót, meg lehet hogy utókezelésre is lesz szükség.
Meg hogy látszik, hogy nyomkodom a pattanásaimat, igen ez igaz, de krémet is használok, és nem is vagyok annyira nagyon pattanásos.
Szóval egyáltalán nem volt szimpatikus amit mondott meg talán maga a kozmetikus sem...:( Most fogok elsőnek menni.
Szóval keressek másikat, vagy mindegyik ugyanezt mondaná?
Van olyan amelyik kedvesebb?
Eléggé félek már ettől meg semmi kedvem hozzá, de hát nem sokára szalagavató...Léccy segítsetek, igaza van vagy keressek másikat?
Ha nem volt szimpi akor ne menj hozzá!
1 óráig is ott fekhetsz nála.
Egyébként nem fájdalmas.
Keress másikat mert ha ez már ilyeneket mond hogy fájdalomcsillapító akkor ez egy mészáros...ahova én mentem hihetetlenül kedves volt...mindenféle krémet kent rám aztán begőzölt...mármint rámengedte a gőzt 10 percig és ilyen nagyítólámpa alatt kinyomkodta...fájd de nem annyira, szóval egy hónajepilálás ezerszer fájdalmasabb például pedíg azt is kibírjuk nem? :D
De arra számítcs hogy utána kb 5-10 napig elég piros leszel, tehát aznapeste ilyen hogy színház meg randi nem jön szóba mert nincs az az alapozó... :D Hallotam ilyen sztorit: Szép akart lenni az esti színházra és elment xD és olyan feje lett mint a pecsenye :D
Szóval ezt nems zalagavató elött egy nappal kell, szerintem ne halogasd:)
És mindenképp keress mást, mert ha ilyen tapasztalatai vannak hogy a vendégeknek fájdalomcsillapító kell akkor ott valami nem gömbölyű...Jobb ha a kozmetikus kedves, emrt akkor idegenként is jobban bízol benne az pedíg lényeges!
Szerintem az se rossz ha a környezetedben tanácsot kérsz valakitől, nekem is a keresztanyám ajánlotta, nagyon jó lett utána a bőröm, persze miután meggyógyult :) Szerencsére a rossmanból van ilyen hibás bőrre való alapozóm ami gyulladáscsökkentő hatású és nem tömíti el a pórusokat ezt ajánlom a neve Synergen, sajnos sok Rossmanban eldugják és kérni kell az eladótól :D kb. 800 forint egy elég normál méretű tudus :D
A kozmetikus után nekem olyan eltt tőle a bőrröm mintha semmi baja nem volna :D
Nekem a kozmetikus soha nem mondta, hogy vegyek be fájdalomcsillapitót :)
Menj másikhoz.
Kozmetikus vagyok, de én még ilyet nem hallottam!
Én is kezelek tiniket (és igen, "első" kezelést is csináltam már), de a kislány mosolyogva távozott.
A menstruációs dologban van némi igazság, ilyenkor alacsonyabb a fájdalomküszöb. De ez tetoválásnál és érzékenyebbeknél gyantázáskor fontos.
Keress másik kozmetikust, aki szimpatikus, és ne félj!
A kozmetika lényege, hogy szépülj és közben jól is érezd magad. Akinél "szadizás"-szagot érzel, azt kerüld el!
Köszi mindenkinek a válaszokat!:)
Igazából eléggé megijesztett a fájdalomcsillapítóval, meg utókezeléssel, meg minden. De ha azt mondjátok nem olyan vészes, akkor talán túlélem:)
Ezek szerint mást keresek, remélem jobbat:)
13:24-es megyek hozzád:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!