Lehet így hajat festetni?
Figyelt kérdés
Megvan, de muszáj lenne befestetni, holnap tablófotózás. És eléggé zsíros most a hajam. Mossam meg festés előtt, vagy ne? Vagy hogy csináljam?
Kérlek segítsetek.
2013. ápr. 14. 10:59
1/7 anonim válasza:
Én is festettem már miközben megvolt, 2X is, állítólag sötétebb lesz, nemtudom, mert Nekem fekete:) Felesleges megmosni:D !!
3/7 A kérdező kommentje:
eredetileg szőkésbarna hajam van most szivatva, azt akarom csokibarnára. Nem lenne jó, ha sötétebb lenne. :s
tehát akkor szárazon rárakom a festéket, várok vele, leöblítem és simán megmosom? van utána mosni nem kell?
bocsi, hogy ennyit kérdezek, de nem volt még itthon festve a hajam.
2013. ápr. 14. 11:12
4/7 anonim válasza:
nemgond:) persze, felkened.. vársz kb fél órát, aztán alaposan lemosod:) 2X 3X érdemes, hogy rendesen lejöjjön:)
esetleg előtte a bőrődet ( hmoloknál, fülnél.. a haj szélénél ) kend be testápolóval, hogy ott ne fogja be nagyon:D !!
6/7 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm, életet mentettél:D
2013. ápr. 14. 11:19
7/7 anonim válasza:
Szivesen:) szép legyél:) joó képet!!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!