Festett szőke haj különleges, hatásos ápolása?
2éve vagyok szőke,majdnem platina. nem festem sürün,nemrég fél év után festettem be,mert van john frida szokito spray-em,ami allitolag nem olyan káros. a hajam viszont nem bir megnőni,mellkozepig ér kb,talan meg addig sem . tudom a festés miatt,de van valami nagyon hatásos hajápló sampon vagy balzsam,ami segit,hogy ne legyen száraz toredezett a hajam? hiába vágattam,ugyanugy toredezik.
ezt a syoss balzsamot hasznalom: [link]
sampont pedig wella,volumnövelőt,amit szeretnek lecserelni. mit ajánlotok? fából készült fésüt hasznalok,ami nem ..dörzsölö,, annyira a hajat. Néha shauma szupergyumolcs hajsprayt hasznalok,rafujom a hajvegekre,mikor szaraznak talalom. de nem igazan segit. valaki aki ert ehhez,vagy tapasztalatbol tudna irni? köszönöm előre is
Samponok közül a Garnier Ultra Doux samponjai elég jók, de kipróbálhatod a Dm vagy a Rossmann saját márkás termékeit is, azok is népszerűek.
Balzsamból szintén ugyanezeket tudom ajánlani.
Hajpakolásból nekem a Serical Latte tejproteines hajpakolása vált be, de ott van még az Alverde(Dm)hajvaja is, az is hasonló.
Az Avonnak van egy nagyon jó hajápolója: Avon Advance Techniques marokkói argánolajjal. Van neki egy kifejezetten hajvégápolója is: Avon Hajvégápoló Szérum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!