Szőrös derékkal mit lehet csinálni?
Első vagyok
Magamnak szoktam szőkíteni, könnyű rájönni a megfelelő technikára, kinek-mi a kényelmesebb. Én úgy vagyok vele, hogy inkább legyen szőke, mint sötét, mert azt még messziről is könnyű észrevenni, a szőkét meg nem. Nyáron sem zavaró, hisz nem járok olyan sokat strandra meg ilyen helyekre, hogy tartanom kellene attól, hogy ki látja és ki nem.
Én úgy szoktam, hogy háttal állok a tükörnek, teszek a nadrágomhoz papírtörlőt, ha véletlen lecsöppen a szőkítő, ne menjen rá a ruhámra. Először a kezemmel alaposan bekenem a kezelendő felületet vazelinnel (a legjobb és legolcsóbb megoldás, patikában fillérekért lehet venni), majd felkenem hajfestő ecsettel a szőkítőt (itt ugye az ecset hossza miatt nyersz néhány centit, így mindenhova fel tudod kenni a cuccot). Változó, hogy ki-mennyi ideig hagyja rajt, én olyan 7 percig szoktam, majd utána (ha nincs más eszközöd) az ecsettel vagy papírtörlővel letörlöd a krémet, majd egy nedves szivaccsal vagy ronggyal mosd le a maradékot. Ha gondolod, utána bekenheted testápolóval vagy valamivel.
Ha véletlenül olyan helyre is kentél szőkítőt, ahol nem volt vazelin, akkor ott nyugtató krémmel kend be a bőröd (ezt nagyon hamar észreveszed, mert nem sokkal a szőkítő felvitele után elkezd iszonyúan csípni, lemosás után pedig piros lesz a bőröd).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!