Szőrös derékkal mit lehet csinálni?
Hormonügyileg minden rendben?
Szőkíteni tudsz otthon is. Vegyél szőkítőport (kis tasakban árulják, olyanban, mint a fűszereket) és keverd 6 (esetleg 9) százalékos hidrogén peroxiddal.
én egyelőre nem csinálok vele semmit (mindenhol szőrös vagyok -.-..), de a múltkor a barátom legyantázta az egész hátam és mondanom se kell, hogy megviselte..
Majd egyszer eljárok kozmetikushoz szerintem és ő megcsinálja, addig is maradok csubakka sajnos.
köszönöm a válaszokat :)
3: járok endokrinológushoz, írt fel egy gyógyszert amit több mint fél éve szedek de nincs túl sok eredménye..szőkíteni csak bajszot szoktam, derék tájhoz nehéz lenne hozzáférni az a baj :S de megpróbálom :)
4: ha kevés a szőr, akkor nem annyira feltűnő, derék tájon sztem nem lenne annyira csúnya a szőke szőr..bajszot ki szoktam csipesszel szedni és csak a nagyon vékony kis szálakat szőkítem, így nem csúnya
5: az nagyon fájna azon a részen :SS
6: rossz lehet h a hátad is szőrös :S én is elég szőrös vagyok és nem segít a gyógyszer nem tudom mit tehetnék még :(
8: borotválni azért nem merem, mert félek h erősebb szőr nőne utána
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!