Mit csináljak a hajammal? (bővebben lent)
reggel mikor felkelek az egyik hajvégem be a másik kifelé áll,mit tehetnék?? de amikor kivasalom akkor tök jó,10 perc múlva kimegy belőle,amúgy egyenes felül csak a vége kunkorodik ide-oda. úgy tudom hogy ez amiatt van mert rövid a hajam. (hátközéptől 3-4 cm-re feljebb) és valami tipp szárításra?? próbáltam már körkefével de az sem segített,légyszi valami tippet mondjatok!
üdv.:12L szép napot mindenkinek!! (:
Pedig, ha megtanulod jól beszárítani a hajad, az nagyon sokat fog segíteni. Nekem is nagyon sok időbe telt, de megérte. Eleinte mindig figyeltem, hogy a fodrászom, hogy csinálja és próbáltam tőle ellesni a dolgokat. Aztán sokat gyakoroltam itthon, és lám, ma már egész jól megy. Persze nem olyan, mintha most léptem volna ki a fodrászszalonból, de sokkal jobb, mint régen!
Ráadásul így nem is vasalom a hajam, csak nagyon ritkán, mert nagyjából egyenes lesz, mire beszárítom. És mivel hideg levegős hajszárítóm van, nem is károsítom annyira a hajam, mint a hajvasalóval.
Szóval én azt ajánlom, hogy próbálgasd csak körkefével szárítani a hajad, hidd el, idővel neked is menni fog. Most vettem baleás hajápolót, glatt glanz intenzív szérum a neve, és ettől egyenesebb lesz a haj. Ha csak simán rárakom a hajamra nem lesz egyenes, de sokkal könnyebb így egyenesre szárítani a hajam, és még ápol is. Egy próbát megérhet ez a termék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!