Hogyan tudok ilyen hajakat készíteni magamnak?
egyik haj:
hogyan marad meg a tartása? vagy tupírozva van?
másik haj:
[link] ---itt is ashley haja tetszik, hogyan kell így besütni a hajam?
az első képen lévő hajat én úgy csinálom hogy kivasalom és lelapítom a hajamat.. a másikat meg hajcsavaró..:D
Attól függ milyen hajad van, ha sok van és dús akkor simán így áll, ha kevés vegyél pl hajdúsító vagy hajtő megemelő hajformázót. meg hajcsavarókat, vagy hajsütővast..:D
1. is beállítottnak tűnik ez az utcán vagy akárhol több óráig kétlem, hogy így maradna. De formavágás és szárítás, max vasalás.
A 2. az agyon van lakkozva. Képek erejéig néz ki így, ha megfognád kiábrándító lenne.
első: Több mint valószinü, hogy póthaj van benne, azért tűnik ilyen soknak (persze az is lehet, hogy természetesen ilyen sok a haja). Tetejét tupírozd lakkal rögzítsd, majd szárítsd a végét kifelé.
második: Mivel nekem is szőkítve van a hajam, tudom, hogy ha alaposan besüti valaki így a haját, akkor az egy napig is így marad. (nekem is ehhez hasonló szőke, és a sok szőkítés miatt gyengébb lett, így ha egyszer begöndörítem hajsütővassal, akkor 1 napig kitart lakk meg minden nélkül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!