Apró vörös pöttyök vannak az orromon (és körülötte, de sehol máshol) és ha közelebbről nézem akkor olyan mintha tűvel lennének odaszurkálva, tehát ilyen mélyedéses pontok?
Figyelt kérdés
Vagy 1 éve ilyen eddig nem foglalkoztam vele de elakarom tüntetni mert elég ronda. Először is mi ez és hogyan lehet eltávolítani? 27/f - Itt van kép róla, hogy néz ki körülbelül: [link] - hiába használok szappant, clean and cleart vagy mást, nem akar eltűnni.2013. ápr. 13. 01:32
1/4 anonim válasza:
A pórusok teljesen ki vannak tágulva. Hámlasztással, vagy nagyon spéci pórusösszehúzóval lehet javítani rajta. De előbb KOZMETIKUSNAK KELL kinyomkodnia mindet egyenként!
2/4 A kérdező kommentje:
Kérdező:
Egy átlagos kozmetikus mennyire lehet jártas a dologban? mindegyik elvállal ilyet, ez a dolguk? (még nem voltam és abban a tudatban vagyok, hogy 99%-ban nők járnak akiknek másféle problémájuk van)
2013. ápr. 13. 01:46
3/4 A kérdező kommentje:
Amúgy én próbáltam kinyomkodni de szerintem nincs bennük semmi, hisz nem duzzadtak egyáltalán.
2013. ápr. 13. 01:48
4/4 anonim válasza:
nyugodtan menj el kozmetikushoz,elég sok fiú megy,mert pattanásos. nyugi nem leszel tőle buz.s :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!