Reális ár Budapesten egy rövid haj vágás+festés 11 000-ért?
Figyelt kérdés
Eddig egy lakótelepi fodrászatban jártam,de meguntam,hogy a csaj mindig úgy vágta le,hogy úgy néztem ki mit "öreganyám".Ott ugyanezért 3500Ft-ot fizettem.Gondoltam rászánok kicsit többet,de ez az ár azért hanyatt vágott.én olyan max a duplájára gondoltam.Ráadásul nem is szalon,hanem otthon dolgozik,igaz mesterfodrász...2013. ápr. 12. 23:11
3/8 anonim válasza:
Reálisnak nem reális, viszont nem szokatlan. Amúgy meg, tetszik az eredmény?
A másik pedig, hogy eddig a 3500 ft-okat az ablakon hajigáltad ki, mert randát csinált. Ha ez az új tetszik, akkor meg megérte, nem? Ha ne tetszik, akkor megjártad. Olyat kell keresni, aki minden szempontból megfelel.
4/8 A kérdező kommentje:
Igen,sokkal jobb lett,de ugye a rövid hajat gyakran kell vágni-festeni,havi szinten meg nincs erre 10e forintom :-(
2013. ápr. 13. 09:15
5/8 A kérdező kommentje:
Nem tudtok olyat aki jól dologzik(szóval rövid hajból nem csak ezt a sablon öreglányosat csinálja),és ez kijön nála olyan 5-6 ezerből?
2013. ápr. 13. 09:18
7/8 anonim válasza:
Nem mondanám reálisnak, én biztos, hogy nem költenék ennyit fodrászra. Mondjuk, ha mesterfodrász tényleg akkor elképzelhető ez az ár is. Mondjuk nekem furcsa, hogy otthon dolgozik.
8/8 A kérdező kommentje:
Tényleg az,ki volt téve a mesterlevél,van honalpja meg minden.
2013. ápr. 13. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!