Mekkora köröm jön be a pasiknak?
nekem a közepes és a kicsi köröm is bejön, a színe az aznapi ruhától függ. Ami irritál , az a túl nagy köröm.
15/f
nekem pl. bejön a hosszabb is, meg a festett köröm.
nagyon fontos nekem h egy lányak legyen szép és ápolt a keze, és a kifestett köröm talán némi pluszt ad v nemtom... lehet h csak feltűnő és ennyi...
am. nem irritál semmi, még a hosszú hegyes se, csak ne legyen agyon csicsázva! sokan túlzásba esnek... am. nem vagyok olyan egyszerű agyszerkezettel megáldva szerencsére, h ez alapján ítéljek meg bárkit... csináljon olyan körmöt ami neki tetszik, ez a lényeg :) ha az összhatás jó, és igényes akkor nekem is tetszeni fog :)
22/F
am. ez már csöppet hosszú sztem :D
de csak azért mert gőzöm sincs ezzel h él vki teljes életet :) de ha megoldja, nekem ok :D nem vagyok félős típus de azért ne hadonásszon :D
5. válaszoló, ezen a válaszon most jót nevettem :D nekem ennyek csak a töredéke van, de néha még ezzel is nehéz :P
egyébként köszönöm a válaszokat a többieknek is :)
Én eddig akitől hallottam mind azt mondták, hogy mindegy mekkora, csak saját legyen és ápolt, szép. A hosszú műkarom virágos pinki csajos csicsás díszítéssel nyilván nem tetszik egy pasinak. Mondjuk az egy jó ízlésű nőnek sem.
27L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!