Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha "meg unom" az ombre hajamat...

Ha "meg unom" az ombre hajamat, mit tudok vele kezdeni?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ugye majdnem a fele hajam szőke, és eléggé hosszú hajam van, de iszonyatosan töredezik a vége. Levágatni nem szeretném, maximum a végét,mert annyira soká tart mire megnő. Az egészet sem szeretném befesteni mert szeretem a saját színemet, és fölül igazából fölösleges. És az nagyon szörnyen néz ki ha elkezdem pl havonta vágatni a végét és akkor gyorsabban nő, de ott marad a szőke ami már csak egy picike. Csak az egész levágatása a megoldás? valaki segítene? :)

2013. ápr. 12. 22:38
 1/4 anonim ***** válasza:
83%

attól mert havonta vágatod a végét nem fog gyorsabban nőni, a hajad a fejtetődön nő és édesmindegy neki, hogy mit csinálsz a hajad aljával. logika...

jó fodrász összefesti neked az eredeti hajszíneddel értelemszerűen.

2013. ápr. 12. 23:03
 2/4 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem is menj el egy jó fodrászhoz, aki a szőkét visszafesti az eredeti hajszínedre. A másik megoldás pedig az, hogy levágatod a szőke részt.
2013. ápr. 13. 09:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát először is: ápolni kell a kiszőkített részt, ez evidens. Nem mondta a fodrászod? Ha nagyon törik a vége, akkor nem árt vágni belőle, mert sokkal rosszabb lesz a helyzet. Ha kevesebb lesz a kivilágosított rész a hajadon, még nem fog hülyén kinézni, az ápolatlan már annál inkább.

Be lehet ugyan festeni az alsó részt, de én még nem láttam olyan hajfestéket, ami a kiszőkített hajon megmaradt volna, ráadásul ugyanolyan lenne a festett rész, mint a saját hajszíned. Mindenképpen látszana különbség. Akkor meg innkább maradjon a mostani, csak ápolni kell a hajvéget, aztán majd lassan eltűnik a rendszeres vágással.

2013. ápr. 17. 10:27
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem próbáld meg befestetni a szőke részt hasonló színnel mint a tiéd. ha kevésbé éri el azt a színt mint az eredeti hajad, csak hasonlít rá, akkor szerintem jobb mintha szőke lenne, ha az zavar. szerintem nem olyan feltűnő,ha egy kicsit másabb a színe, de ha mégis olyan lett, akkor viszont maradt ombre hajad csak nem szőkével.
2013. jún. 2. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!