Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szörnyen töredezik a hajam,...

Szörnyen töredezik a hajam, most a vállamig kb. Le kellene vágatni egész rövidre aztán pakolásokat kezdeni, vagy elkezdhetem a pakolást hajvágás nélkül?

Figyelt kérdés
Elég sűrűn vasalom,mert makacs és össze-vissza állna.Nagyon vastag szálú.

2013. ápr. 10. 18:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Nálam is ez volt a helyzet. Szinte mindennap vasaltam, és brutál rossz állapotba került. Ami eltöredezett, azt nem fogod tudni helyrehozni, sőt csak rontasz a helyzeten, ha továbbra is vasalod. Barátkozz meg vele, hogy nem egyenes. Én most ahelyett, hogy küzdenék az egyenesítéssel, vettem egy hajsütőt. Ha hullámos akar lenni, hát legyen az, még segítek is neki.. Heti egyszer kell hozzányúlnom, és teljesen jó, mindenki azt mondja, jobban is áll, mint az egyenes haj. :)
2013. ápr. 10. 19:29
 2/4 anonim ***** válasza:
A töredezett hajon semmit nem segít a pakolás vagy olaj.
2013. ápr. 10. 20:43
 3/4 anonim válasza:
hát, a töredezetten csak az olló segít, a pakolás már nem tud vele mit kezdeni, de ha levágatod, és utána használsz rá pakolást, akkor nem lesz olyan vészes utána már a helyzet
2013. ápr. 11. 17:32
 4/4 anonim válasza:
a pakolasokra foloslegesen dobod ki a penzt ha nem taplalkozol megfeleloen. az egeszseges haj titka a sokfele husok fogyasztasa. az az anyag megtalalhato benne ami a haj alkotoeleme.
2013. máj. 17. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!