Lehet hogy azért nem nő a hajam, mert régen vágattam?
Figyelt kérdés
Körülbelül tavaly augusztusban vágattam utoljára a hajam,mert már elég töredezett volt.Szeptember környékén vettem észre hogy hullik.Voltam vérvételen is,de a vérképem rendben volt,bőrgyógyász is megvizsgált és igazából ő sem mondta hogy bármiféle bajom lenne,csak hajsampont ajánlott,amit használtam is(Babé)+ még hajszeszt.Később pedig szedtem Revalidot(2x90 szem+1x30 szem),mondhatjuk hogy valamilyen szinten megállította a hajhullást,avval már talán nincs is gond,de nőni azóta sem nő(csak minimális mértékben). Pedig mindig hosszú hajam volt és nem is igazán vasaltam.Lehet hogy újra fodrászhoz kéne mennem? 17 l2013. ápr. 7. 16:13
1/3 anonim válasza:
nekem is volt egy időszakom amikor már nem nőtt. egy frissítő hajvágás nem ártana
2/3 anonim válasza:
Érdemes 3-4 havonta vágatni egy kicsit a hajból, hogy felfrissüljön. Én is augusztus végén vágattam utoljára a hajam, és mivel nagyon figyeltem rá nem is kezdett el töredezni túl korán, csak januárban. Akkor viszont egy picit vágtam belőle magamnak, nem akartam fodrászhoz menni, mert növesztem a hajam és a fodrász mindig többet vág, mint szeretném.
Most viszont úgy érzem, ideje már frissíteni a frizurámon, ezért a héten megyek fodrászhoz. Az utóbbi hetekben már az én hajam sem a régi, szárazabb, sprődebb, érzem, hogy rám fér egy kis hajvágás, hogy felfrissüljön a hajam.
Szerintem neked is el kellene menni a fodrászhoz. Nem kell sokat vágni, már 3-4 centi is sokat jelenthet!
18/L
3/3 anonim válasza:
Ha nem töredezett a vége akkor semmi értelme vágatni belőle, attól nem fog megindulni a növés. De ha töredezett akkor mindenképp vágass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!