Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lehet hogy azért nem nő a...

Lehet hogy azért nem nő a hajam, mert régen vágattam?

Figyelt kérdés
Körülbelül tavaly augusztusban vágattam utoljára a hajam,mert már elég töredezett volt.Szeptember környékén vettem észre hogy hullik.Voltam vérvételen is,de a vérképem rendben volt,bőrgyógyász is megvizsgált és igazából ő sem mondta hogy bármiféle bajom lenne,csak hajsampont ajánlott,amit használtam is(Babé)+ még hajszeszt.Később pedig szedtem Revalidot(2x90 szem+1x30 szem),mondhatjuk hogy valamilyen szinten megállította a hajhullást,avval már talán nincs is gond,de nőni azóta sem nő(csak minimális mértékben). Pedig mindig hosszú hajam volt és nem is igazán vasaltam.Lehet hogy újra fodrászhoz kéne mennem? 17 l

2013. ápr. 7. 16:13
 1/3 anonim ***** válasza:
nekem is volt egy időszakom amikor már nem nőtt. egy frissítő hajvágás nem ártana
2013. ápr. 7. 16:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Érdemes 3-4 havonta vágatni egy kicsit a hajból, hogy felfrissüljön. Én is augusztus végén vágattam utoljára a hajam, és mivel nagyon figyeltem rá nem is kezdett el töredezni túl korán, csak januárban. Akkor viszont egy picit vágtam belőle magamnak, nem akartam fodrászhoz menni, mert növesztem a hajam és a fodrász mindig többet vág, mint szeretném.

Most viszont úgy érzem, ideje már frissíteni a frizurámon, ezért a héten megyek fodrászhoz. Az utóbbi hetekben már az én hajam sem a régi, szárazabb, sprődebb, érzem, hogy rám fér egy kis hajvágás, hogy felfrissüljön a hajam.

Szerintem neked is el kellene menni a fodrászhoz. Nem kell sokat vágni, már 3-4 centi is sokat jelenthet!

18/L

2013. ápr. 7. 19:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha nem töredezett a vége akkor semmi értelme vágatni belőle, attól nem fog megindulni a növés. De ha töredezett akkor mindenképp vágass.
2013. ápr. 7. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!