Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csinaljak a hajamal es a...

Mit csinaljak a hajamal es a boromel hogy olyan legyen mint regen?

Figyelt kérdés
szoval a hajam regen nem tort es nagyon dus volt meg fenyes mondjuk most is dus de toredezik eleg hosszu hajam van es nem szeretnem le vagatni tavaly sokat vasaltam szerintem ezert torik valami ithoni modszert szeretnek tutok valamit?? A boromon mindig ki jon egy ket patanas ami engem zavar ezzel mit kezdjek?

2013. márc. 10. 01:44
 1/1 anonim ***** válasza:
hány éves vagy amúgy? fested a hajad? A hajvasalót hagyd el, vagy csökkentsd a számát a vasalásoknak. Használj hajpakolást, töredezett hajra, vagy otthon is készíthetsz magadnak, nézz utána miket lehet; sokan ricinusolajat használnak, olívaolajjal. A pattanásokra: méz 20 percre, utána radírozd le kristály vagy kockacukorral. Egy héten 1-2 alkalommal. Vagy fogkrém. De szerintem szedj hajra, körömre, bőrre való vitaminokat is :)
2013. márc. 10. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!