Samanta :) kérdése:
Bajuszra mit lehetne használni?
Figyelt kérdés
én vettem már hideggyantát is, az valamennyire bevált, de következő napra bepirosodott ugyhogy aki eddig nem látta a suliban a bajszom, az is tudta hogy van. aztán szőrtelenítőkrémet is vettem, de nem hozza le, ráadásul irtó büdös és 10 percig azt szagolhatom
mostanában szemöldökcsipesszel tépkedem ki egyesével, két oldalt megy, de középen nagyon fáj, és ezért ott minig marad szőr! meleggyantát meg nemakarok, szerintetek melyik a legjobb?
2013. ápr. 12. 14:36
1/5 anonim válasza:
Nekem az egyik barátnőm szőkkíttette, mert egyre csak erősebb lett neki.
2/5 A kérdező kommentje:
de szőkíteni meg havonta kell, és ugyanugy látszik a szőke is.... már láttam a buszon egy nőt akinek ki volt szőkítve és baromi ronda :(
2013. ápr. 12. 14:43
3/5 anonim válasza:
Meleggyanta az pont oda való, és az a legjobb. Szóval olyat használj, tégelyeset. Cukorgyanta is jó.
4/5 anonim válasza:
Írtad, hogy szőkíteni havonta kell. Szerinted gyantázni nem? Egyébként a hideggyanta szinte semmire sem jó, inkább menj el egy kozmetikushoz, ő előtte és utána is lekezeli megfelelő kozmetikumokkal. Viszont lehet, hogy azért pirosodtál ki, mert érzékeny a bőröd a gyantára. A kozmetikus erre is tud majd megoldást, párszáz Ft nem nagy összeg egy hónapban.
5/5 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm :) kipróbálom :)
2013. ápr. 13. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!