Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Szabad a bajuszra...

Lányok! Szabad a bajuszra szőrtelenítő krémet használni?

Figyelt kérdés
Nem fog tőle megerősödni?
2011. febr. 9. 10:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia. SZerintem ha annyira zavar, hogy ott van inkább gyantázd le, egy mozdulat az egész, és biztos, hogy nem erősödik meg tőle. Én nagyon sokáig használtam szőrtelenítő krémet, és sehol nem lett erősebb a szőröm tőle, de ki tudja, lehet, hogy másnak igen.
2011. febr. 9. 11:15
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem is az a gond, hogy megerősödik, inkább az, hogy az egy elég érzékeny terület és nem a legjobb, hogy ilyen erős kémiai anyagot kensz rá. Én csakis lábra, hónaljra használom.

Én csipesszel szoktam kiszedni a bajszomat.

2011. febr. 9. 11:21
 3/5 anonim ***** válasza:

én gyantával szoktam, illetve csipesszel.

a szőrtelenítő krémekre allergiás vagyok, ha meg véletlen van olyan, amire nem, akkor meg tuti a bőr érzékenysége miatt, napokig piros, viszkető érzést kelt.

2011. febr. 9. 15:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Én a csipeszt ajánlanám vagy a szőkítést.

Én a karomon szőkítem a kezem. Kb. 5 hetente elég.

Bekenem nivea krémmel(tégelyessel,ami nem folyik)majd arra kenem rá a már összekevert szőkítő krémet(melírpor + oxy).Hagyom hatni 5 percig és lemosom.

Ha időközben kezd darabos lenni a kezeden a krém elkenheted újra.Ha közben máshol is olyan lennél(pl ujjaid)gyorsan mosd le,mert kellemetlen érzés lesz!

A végén ha fehérebb lenne a bőröd ne aggódj,pár perc és visszaáll eredeti színére.

21/L

2011. febr. 9. 16:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Én használtam elég sokáig, nagyon nehéz eltalálni, hogy mikor szedi már le, és mikor nem lesz még sebes a szád. Nekem mindig kimarta, fájt, és vörös volt.

A gyantától hamar visszanőtt. Most próbáltam ki először csipesszel rendesen. Rájöttem, ha vazelinnel bekenem, akkor sokkal jobban kijön, és nem is fáj úgy.

2011. febr. 10. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!