Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek, hogy ne legyen...

Mit tegyek, hogy ne legyen többé zsíros és miteszeres a bőröm?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 11. 19:48
 1/3 randomgirlLOL ***** válasza:

Házi praktika: a méz szépen fertőtleníti a bőrödet, vigyél föl némi mézet egy kevés (tényleg ne túl sok) élesztővel. (Úgy tudom, az élesztő jó pattanások ellen). Ne hagyd fönt sokáig. Továbbá az uborka pórusösszehúzó hatású.

Bolti készítmények: ajánlom az Yves Rocher termékeit, ezek inkább pattanás-megelőzőek, azután ajánlatos használni, miután "normalizálódott" a bőröd helyzete. Ráadásul növényi alapú termékek mind.

A zynerit nevű antibiotikumos krémet házi orvos tudja felírni, hogy ki tudd váltani a patikában. Fontos az egy hónapos használat után (mivel antibiotikumos, nem szabad sokáig alkalmazni), hogy ajánlatos készítményeket használni a bőröd pattanás-mentes helyzetének fenntartására.

Remélem tudtam segíteni! :)

2013. ápr. 11. 20:03
 2/3 randomgirlLOL ***** válasza:
Bocsánat, hogy főként pattanásokat említettem, de mitesszerek ellen is hatásos azok, amiket felsoroltam! :)
2013. ápr. 11. 20:04
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. ápr. 11. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!