Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hidratáló krém pattanásos,...

Hidratáló krém pattanásos, vegyes bőrre? (többi lent)

Figyelt kérdés
Pattanásos, vegyes arcbőröm van, erre valami jó krém, nappali, esetleg éjszakai is?

2013. ápr. 11. 19:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Nivea Viasage Aqva.
2013. ápr. 12. 06:00
 2/3 anonim ***** válasza:
L'Oreal Triple Active Fresh normál- és vegyes bőrre, ez nagyon jó. Nálam ez az egy van, amitől nem leszek pattanásos, és nem is zsírosítja még jobban a bőröm. 1500-1700 Ft körül van, nem is drága. Tegnap voltam a Rossmannban, és láttam, hogy pont most jelent meg a kifejezetten zsíros bőrre való változat is. Legközelebb tuti kipróbálom. Ja és ezt amúgy én nappalra meg éjjelre is használom, nincs külön ráírva, hogy mire van, meg az sem, hogy fényvédő lenne benne (ami nem ártana egyébként).
2013. ápr. 12. 09:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2013. ápr. 13. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!