Nagyon száraz, szálas a hajam, mit tegyek?
Kinek mi vált be ez ellen?
A másik kérdésem: Van a hajamban egy kis göndörség, szeretném minél jobban "kihozni" belőle, mit tegyek, hogy göndörebb legyen?
De jó, azt hittem sokkal többe kerül a ricinus olaj :) Akkor olyat mindenképpen veszek :)
Nem tudod, hogy pontosan mi a neve annak a mézes samponnak?
Nekem is száraz, szálkás a hajam.
Én mos Bánfi hajszeszt használok, hogy szép erős, egészséges hajam legyen és jobban nőjön. 2 hónapja használom, sokkal több babahajam lett, erősebb és gyorsabban is nő, szóval nekem bevált.
Viszont a Bánfi hajszesz miatt extra ápolást igényel a hajam, mert ez eléggé szárít.
Nekem a kallos latte és placenta pakolás vált be a legjobban. Többet ér az én hajamnak ez, mint mondjuk egy gliss kur pakolás és töredék áron kínálják. Ezt mindenképpen ajánlom, mert jó minőségű, magyar termék és olcsó is. 1 literes latte pakolást a múltkor 6-700 Ft körül vettem. Fodrászkellékesben, eurós boltokban lehet venni, ill. kallos szaküzletben.
És mivel extra ápolást igényel a hajam vettem egy új hajvégápolót is. Olyan terméket kerestem, amiben nem csak szilikon van, hanem más értékes olaj is. Így esett a választásom az alverdés szőlőmag és avokádóolajas hajvégápolóra, ami kifejezetten igénybevett hajra van. Nekem ez is nagyon bevált, sokkal puhább tőle a hajhossz és nem töredezik olyan könnyen.
Amik még beváltak nekem, azok a baleás balzsamok, eddig a szőkehajra valót próbáltam ill. kis tasakos hajkúrákat. Egytől egyig mind bevált, imádtam őket, mert nagyon puha, selymes tapintású volt utána a hajam.
Hú, köszönöm utolsó :)
Helyileg hol, melyik üzletben vetted meg a Bánfi hajszeszt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!