Ha pattanásos az arcom, és elmegyek egy kozmetikushoz ő miben segít?
Havonta egyszer.. Hát ha gazdagok vagyok akkor mehetsz havonta egyszer is, ja..
Egyébként megtisztítja az arcod. Kigőzöli, kinyomkodja, majd tesz rá pakolásokat. Ha szeretnéd akkor meg is masszírozza (persze az plusz költség). Egyébként meg kérhetsz tőle tanácsokat is, szerintem szívesen segít majd. :)
Én kisvárosban lakok, itt 4-5 ezer forint (régebbi kozmetikusom 4 ezerért csinálta, masszázs nélkül, akihez most járok pedig 5 ezerért vállal).
Szerintem majd ha eldöntöd, hogy nem csak egyszer fogsz elmenni hanem gyakran, akkor próbálj ki több kozmetikust, mert van amelyiknél fájdalmasabb a nyomkodás.
Attól függ, hogy mennyire pattanásos a bőröd és milyen. Van olyan problémás bőr, amihez kozmetikus hozzá sem nyúlhatna, ennek ellenére van olyan, aki tesz rá, mert neki ugye pénz.
Arctisztító kezelés során először radíroznak, majd bekenik krémmel és 15-20 percet gőzölik, ezután kinyomják. Ezután bőrnyugtató krémet tesznek rá. Nekem csinálnak ilyen áramos kezelést is, ami elvileg bezárja a pórusokat. Esetleg, ha vér gyülemlett fel a bőröd 'alatt', akkor azt kinyomják.
Itt Bp-n és környékén ez a kezelés 5-6 ezertől kezdődik. Problémás bőr esetén 1,5-2 óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!