Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit gondoltok erről a hajhossz...

Mit gondoltok erről a hajhosszúságról? (Kép)

Figyelt kérdés

[link]

Tetszik/nem tetszik

Hosszabb/rövidebb tetszik

Kort és nemet is írjatok légyszi!

2013. ápr. 10. 07:48
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat. Megy a zöld kéz :)

Még jöhetnek további vélemények, mert nagyon érdekel, hogy mit gondoltok :)

Nekem most pont ugyanilyen hajam van, csak a színe más. Felül aranybarna, alul sötétszőke. Enyhe ombre hatású, mert a több éves hajam az évek alatt kivilágosodott.

A póthaj nem tetszik, nem szeretem a mű dolgokat. Inkább megnövesztettem a sajátomat :)

Még szeretnék hozzá növeszteni 10 centit és azért érdekel a véleményetek, hogy szerintetek ez már túl hosszú vagy még lehetne hozzá növeszteni :)

2013. ápr. 10. 10:17
 12/19 anonim ***** válasza:

Szép, ez még éppen a nem túl hosszú kategória nálam. De nagyon kevés embernek áll jól, szerintem a csajnak sem annyira a képen.

Meg túl tompára van vágva a vége. Mondjuk most az enyém is ilyesmi, mert nemrég lett vágva, de inkább eleve vágasd picit tépettre vagy ritkítottra, akkor elkerülöd ezt a béna hatást. :D

2013. ápr. 10. 12:06
 13/19 anonim ***** válasza:
Ennél hosszabb már ne legyen. Akkor már majdnem a fenekedet érné, ami már nagyon nem szép.
2013. ápr. 10. 12:15
 14/19 anonim ***** válasza:
Szerintem növeszd meg ekkorára, csodaszép :) Hosszú haj meg kb mindenkinek jól áll főleg hogy nyújtja az arcot, és mindenféle módón lehet hordani.
2013. ápr. 10. 12:55
 15/19 anonim ***** válasza:

Nagyon szép! Imádom ennek a lánynak a haját! :) Én is ekkorára akarom megnöveszteni, de nekem még nagyon sok van addig. Igazából maximum az a hossz lenne még jó, ami a lánynak a képen a nadrágig érne.

19/L

2013. ápr. 10. 13:03
 16/19 anonim ***** válasza:
nem tudom, hogy kinek ne tetszene egy ilyen szép haj. :) nekem tetszik, lehet, hogy egy picit túl hosszú, de ha ez téged nem zavar, akkor növeszd meg.
2013. ápr. 10. 13:38
 17/19 anonim ***** válasza:

Tetszik-tetszik,de ez nekem már túl hosszú. Kb 10 centivel kisebb lenne,jobban tetszene:) Nekem kb fele ekkora a hajam (najó picit hosszabb),de néha még ez is zavarni szokott,bár szép és megéri vele 'szenvedni'

Amúgy én ennél hosszabbra tuti nem növeszteném,sőt még vágatnák is belőlle,de ahogy neked tetszik:)

2013. ápr. 10. 14:14
 18/19 anonim válasza:
Ne vágasd le :) Én megbántam...Max picitt igazitasd meg :) amugy gyönyörü :)
2013. ápr. 12. 12:07
 19/19 anonim ***** válasza:

Jézus, nehogy levágasd :))) Ritkaság a hosszú és szép haj, irigylésreméltó. Ezerféleképpen variálhatod. Nőies a rövidhez képest, akárki akármit mond. A férfiaknak is ezerszer jobban bejön mint a rövid :)

Megbánnád a hajvágást... mármint ha amúgy egészséges a hajad és jó állapotban van. Ha valakié hosszú de töredezett a vége azt érdemesebb tényleg kicsit levágatni, de ha szép, akkor miért kéne?!:)

2013. ápr. 12. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!