Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajvasaló által tönkretett...

Hajvasaló által tönkretett haj? Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Sziasztok!az a problémám,hogy a hajvasalótól ilyen fehér kis pontok lesznek a hajam végén meg néha közötte is,és egyszercsak leszakad a hajszálam fele vagy negyede(remélem ez érthető:))A hajam egyébként zsírosodásra hajlamos,tehát száraz hajra való sampont nem tudok használni.Esetleg van valami tippetek?azonkívül hogy ne vasaljam a hajam,mert annélkül nem érzem jól magam a bőrömben,viszont szeretném ha szép egészséges lenne a hajvégem is.Köszönöm!
2009. szept. 22. 16:50
 1/9 anonim ***** válasza:

A hajvasalót "hővédő folyadékkal" kellene használnod, ami megvédte volna a hajad a töredezéstől...

Ilyen hővédő folyadékot illatszerboltokban vagy fodrászkellék-boltokban tudsz vásárolni. Többfélét is árulnak...

Ha megmosod a hajad, akkor még vizesen be kell fújni ezzel a folyadékkal, majd száradás után vasalhatod a hajad, ez már megvédi.

2009. szept. 22. 16:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Így van, jól mondja az első. Nekem Schwarzkopf Got2b hővédő spray-m van, vízes/nedves hajra fújom, aztán hajszárítás. és jöhet a vasalás.
2009. szept. 22. 17:13
 3/9 anonim ***** válasza:
utolso! nekd ien kis lila műanyag "kupola" üvegben vann?
2009. szept. 22. 20:18
 4/9 anonim ***** válasza:

A legjobb ha abbahagyod a hajvasalást és házi(tényleg természetes alapanyagú) pakolásokkal ápolod.

De tudom, az nem divat, meg iylesmik, de a hővédő csak javít a helyzeten egy kicsit, hosszú távon ugyanúgy tönkreteszi a hajat a hajvasaló gyakori használata...

22/L

2009. szept. 22. 20:27
 5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen.Veszek olyan folyadékot:D
2009. szept. 23. 12:08
 6/9 anonim ***** válasza:

igen, ilyen kis lila, narancssárga műanyag "kupola" üvegben van. ha valaki nem tudja beazonosítani, itt egy kép róla:

[link]

2009. szept. 23. 12:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem a hajvasalótól vannak a pontok. Nekem kb. 6 évig 1x sem volt vágva a hajam, aztán hat év után tiszta fehér pontos lett a hajam. Vagyis letöredezett. Vagy kivirágzott.
2009. nov. 14. 20:08
 8/9 A kérdező kommentje:
biztosan a hajvasalótól van,mert rensen szoktam vágatni,a vége van szétégve.köszönöm nektek!
2009. nov. 15. 10:28
 9/9 anonim válasza:

vannak olyan samponok, amik száraz végű, zsíros tövű hajra vannak..

csak nézzél szét;)

2009. dec. 16. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!