Hosszabb hajú lányok, ti hány naponta mostok hajat?
Figyelt kérdés
Hogyan tudnám elérni, hogy kevésbé zsírosodjon? Valami bevált módszer, praktika?2013. ápr. 9. 21:59
1/12 anonim válasza:
2, 3. Bár mostanában inkább kétnaponta. Én csalánsampont használok, attól mintha kevésbé zsírosodna. :)
2/12 anonim válasza:
3naponta.. de már a második nap hintőport teszek a hajamra
3/12 anonim válasza:
nekem a head and shoulders vált be, abból is a mentás vagy milyen.. érezni h égeti a fejbőrt :D de volt időszak mikor az sem vált be, hanem egy másik, a wu2 abból is a férfi sampon.. de hogy miért azt nem tudom.
4/12 anonim válasza:
Minden szerdán ès vasárnap mosok hajat, mert akkor már ritka szar. Èn is azt a mentás sampont szeretem mint az előző (na tessék már a neve sem jut eszembe). Èn is nagyon megszenvedek vele...próbálj ki más sampont is hátha az segít.
A hintőport egyébként tényleg jónak mondják, én inkább nem kísérletezek vele.
5/12 A kérdező kommentje:
Igazából olvasva a válaszokat én még jobb kategória vagyok, 3-4 naponta mosom, csak régebben elég volt 6 naponta, mert egyszerűen nem zsírosodott...lehet, hogy most a tél miatt, csak gondoltam hátha van valakinek valami jó trükkje:)
2013. ápr. 9. 22:37
6/12 anonim válasza:
6-7 naponta mosom, amúgy nagyon zsíros volt a hajam, de ráálltam hogy helyrehozom és sikerült. Naturland kénes sampon és Herbavita hajszesz segített. Azóta a kéneset elhagytam már és helyette szilikonmentes samponokat használok, azok nem zsírosítják. Pl. a koffeines Balea sampon nagyon jó.
7/12 anonim válasza:
Én is heti 1x szoktam, van, hogy még rá tudok húzni 1-2 napot, mert egyáltalán nem csúnya..nekem is a Balea koffeines samponja vált be, mint az utolsó válaszolónak. Szoktam bele csepegtetni egy kis rozmaring olajat is, attól mintha lassabban zsírosodna:)
8/12 anonim válasza:
Ha simán sampon+hajpakolást használok, akkor már a 2. nap zsíros és meg kell mosnom aznap. Viszont ha hajhabot teszek a hajtövekhez hajmosás után, akkor elég 3-4 naponta megmosnom.
9/12 anonim válasza:
3-4 naponta mosok, néha 5. Mivel mindig kontyban hordom, így nem látszik, ha már kicsit laposabb. Már millió sampont próbáltam, de nekem tök mindegy mivel mosom, ugyanolyan gyorsan zsírosodik be.
10/12 anonim válasza:
Heti kétszer. Moss ritkábban hajat, és akkor nem fog annyira zsírosodni. A zsírosodás természetes, de ha minden második nap, vagy minden nap mosod, a fejbőröd védekezni fog a kiszáradás ellen úgy, hogy még több zsírt termel. Hétvégén, vagy amikor nem mész sehová, moss egy nappal később hajat, mint szoktál. vagy húzz egy sapkát, kalapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!